...

Дори гласът е подобен! Харимва приписва роман с копие на ASMUS

Гарик Хавът – човек, характерен, харизматичен и весел. Има малък шанс той да остане един за дълго време. Телеграфски канали Докладвай: Хармва има ново момиче, колегата си на стрелбата „Hussar“ – поразителното сходство с Asmus!

Дори гласът е подобен! Харимва приписва роман с копие на ASMUS

Грижа за колега

Според инсайдерите, които участват в стрелбата на филма „Hussar“, 27-годишният Екатерина Ковалчук ​​много внимателно се прилага за Харимв. Освен това, Катрин и Гарик, взаимното съчувствие възниква по времето, когато актьорът е бил женен за Asmus.

Спомнете си, че Кристина Амус и Гарик Харимв са прекратени от брак 29 октомври.

Близък подобен ХАРЛАМОВ казва: „Катрин му донесе вечеря на насажденето на вечери, вероятно проверява дали пътят към човек лежи през стомаха). Това в отговор също не се колебаеше да покаже съчувствие към момичето, той буквално издуха от праха си!“

Дори гласът е подобен! Харимва приписва роман с копие на ASMUS

Стрелба серията са завършени, но Катрин и Гарик продължават да общуват. Невъзможно е да не забележите сходството на Катрин с Кристина Амус, с която е живял Harlamov в продължение на 7 години. Момичетата имат същия вид външен вид и с подходящия грим и осветление дори не различават.

В допълнение, момичетата имат същия глас тембър и комуникационен начин. Може би Харимв харесва определен вид външен вид – няма нищо галоп.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anna Petrova

    Можете ли да ми кажете какъв точно е гласът и какъв е смисълът на израза „Харимва приписва роман с копие на ASMUS“? Бих искал да разбера повече информация за това.

    Отговор
Добавяне на коментари