...

Daria moroz повтори една от изображенията на Дейвид Боуи

37-годишната актриса Дария Морол знае как един аматьорски екстравагантен образ, който никой не оставя безразличен. Този път тя се появи пред абонатите в Instagram в бяла рокля и със светло.

Свежа моментна снимка незабавно предизвика ентусиазирани коментари и има много подобни.

Daria moroz повтори една от изображенията на Дейвид Боуи

Магистърска и снежна кралица

За новата снимка на Дария Фрост имаше бяла рокля с деколте към кръста, ярко безразборно очите и устните. В комбинация с избрано лице и отделение, нейният образ се превърна в препратка към популярния рокер-марсианец Ziggy Stardast – Alter-Ego David Bowie.

Въпреки факта, че снимките на Дария подписаха Bowie Bird, зарежданията все още не са съвсем ясно аудиторията си. Който просто не сравнява абонатите на актрисата! Някой е написал, че прилича на снежна кралица и някой вижда прилики с извънземни.

Също така си струва да се отбележи, че един от абонатите й коментира: „Имате шик пластмаса“.

Дария Фрост обича необичайните снимки и дори селфи може да направи в чужд стил. Най-важното нещо, което всеки обича! Актрисата прави всичко по вдъхновение, а абонатите се възхищават с творчески пориви.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    Моля, ако можете, повторете една от изображенията на Дейвид Боуи, за да ги видим. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари