...

Дами в стила на 50-те се връщат

Рокли в стила на 50-те години на миналия век се връщат в модата.

Такова заключение дойде модерни експерти, анализирайки знаменитости. По принцип няма нищо изненадващо – Дамските рокли на тази епоха се характеризират със специален нежен разрез, подчертаване на фигурата и в същото време крие своите недостатъци. „Петдесетте“ рокли отдавна се приписват на „вечни класики“.

Дами в стила на 50-те се връщатДами в стила на 50-те се връщат

В следващия моден сезон, стилния „петдесет“ се препоръчва да се обмисли като идея за празнична рокля, както и за всекидневни изображения.

Когато избирате, си струва да обърнете внимание Геометрия на изрезите на гърба и гърдите. Тя трябва да бъде ясна, без асиметрия или странни форми. Полите трябва да са буйни и добре, ако са направени в цвете печат, той все още остава подходящ.

Дами в стила на 50-те се връщатДами в стила на 50-те се връщатДами в стила на 50-те се връщат

Дами, които не толерират буйните поли и такава много може да се използва покрити строги силуети от една и съща ера. В този случай не трябва да експериментирате с ръкава – нека бъде класика и не забравяйте за колана и ръкавиците – задължителни „сателити“ на изображението в стила на „петдесетте години“.

Стриктните елегантни образи могат да се правят как са направили нашите големи баби, допълват шапките, по-добри – миниатюрни.

Като примери можете да обмислите известни образи Marilyn Monroe. Роклите й все още изглеждат невероятно подходящи и модерни.

Дами в стила на 50-те се връщатДами в стила на 50-те се връщатДами в стила на 50-те се връщат

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumiana Koleva

    Още веднъж възхищаваме ли се на класичния стил на дамите от 50-те години? Излезнахме от мода на ретро облекло или все още имаме възможност да се върнем към елегантността на това време? Каква е вашата мнение и докога ще продължи този тренд на връщането в миналото?

    Отговор
Добавяне на коментари