...

Стилни и мъдри – най-модерни дами в твърда възраст

Усещане за вкус и стил или има жена или отсъства по принцип. И възрастта не играе никаква роля. Но с възрастта, липсата или присъствието на чувство за стил става все по-често. Ако след двадесет лесно да бъдеш недостижим поради собствената си младост, тогава в петдесет „скриване“ нищо. И стилни дами в тази възраст Възхищавам се наистина, Тъй като чувството им за стил е вярно, настоящето.

Вижте какви вкусни дами, които са далеч от ..

IRIS AFEL (97 години)

За тази стилна жена преди пет години заснема филм, който се наричаше „Ирис“. Тогава книгата дойде за нея. Всеки ден почти половин милион абонати внимателно следват как живее една от най-необичайните жени от света.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Една жена, която скоро ще превърне век, притежава индивидуален стил, който още не е успял да копира. Под дрехите в къщата си няколко стаи са запазени. Ирис винаги се придържа към мнението, че животът е доста тъжно нещо, така че защо да не угоди на заобикалящите им тоалети? И истината е защо?

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Mei Mask (71 години)

Както вече разбирахте с фамилното име, това е майката на изобретателя и маската на предприемача илона. Май – сертифициран диетолог и последният половин век притеснения в модела на бизнеса. Въпреки възрастта, тя продължава да бъде лице на някои марки, редовно участва в фотосесии за блясък, посещава партита и светски събития, модни предавания. Тайната на красотата Мей вижда в подходящо и рационално хранене.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Лорън Хатън (75 години)

Американският рядко носи високи токчета, те никога не ги обичаха. В същото време и без традиционни класически аксесоари за красота, моделът изглежда много женствен. Всеки месец Лорън получава няколко изречения, които да се държат за списания за стил и мода, но е доста придирчив – той не се съгласява с всички договори.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възрастСтилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Анна Уинтърс (69 години)

Анна – личността в света на модата е известна, това е текущият редактор на Vogue Magazine. И в допълнение към значителните знания в журналистиката все още са модерни. Години, тя вярва, нищо, изображение – всичко. И следователно на каква възраст не се съгласява да падне напълно в черно и скучно, а също и рядко носят чанти, за да не се бори.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възрастСтилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Carmen Delle’orphich (88 години)

Тази красота на кориците на списанията от 14 години. И не отива никъде от модела на бизнеса. Тя иска да сложи рекорд, да надмине останалите и да отидат на подиума в деня на века. Трябва да се отбележи, че вече е рекорден притежател на книгата на рекордите на Гинес като модел с дългата кариера.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Дафни Себе (91 години)

Британецът на подиума е седем десетилетия. И до днес той е един от най-търсените модели в света. Сивата коса не пречи на нейните успешно рекламиране на колекциите на младежката облекло, това е един от обичаните притежатели на модната къща Jean-Field Gautier.

Често се иска да завърши модни предавания и това е много отговорна задача. В един от тези жалби, Дафни се появи в луксозна сватбена рокля. Тя расте четирима внука.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Джейн Фонда (81 години)

Американската красота, писателят правилно се счита за икона на стил. Фигурата и в такива години почти безупречно и следователно тя остава в модел на търсене и актриса. Може би няма друга такава такава дама, която в такава възраст не би се срамела да влезе в отпечатъци от леопард и да носят смели гащеризони.

Хелън Мирън (73 години)

Единственото нещо, което Хелън обича да украсява. Тя почти не ги носи, но без тях се оказва, че изглеждат зрели и женствени. Голяма грешка модел разглежда скучни монофонични тоалети. И затова винаги стои луди експерименти в дрехите.

Вера Уонг (70 години)

Вера е известен създател на сватбени рокли. Но чувството й за стил и вкус не се ограничава до сватбени рокли. Тя и себе си изглежда много ефективно и често показва отлична фигура в мини къси панталони.

Светлана Светляна (79 години)

Единствената руска жена в този списък все още не е по-малка от заглавието на екрана на секса. Нейната страст – шапки, брошки и всякакви ярки аксесоари. И днес тя си позволява смели мини, показващи всички същите тънки крака, които завладява цялото човешко население на СССР във филма „Диамантена ръка“.

Queen Elizabeth II (93 години)

Дали британската кралица има собствено чувство за стил, трудно е да се каже, защото целият персонал на стилисти и кукурия работят с нея, което смята, че образът на монарха на операциите към най-малкия детайл. Всеки кралица – строг, скромен, не противоречи на дворцовия кодекс и в същото време – почти работата на изкуството.

Софи Лорен (84 години)

Софи не губи атракции. Както и преди, тя обича деколтето, шийните шалове. Тя продължава да се филмира и всеки от нейния образ е изпълнен с чувственост и женственост. Точки, които тя винаги идва и взима себе си.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Диян Китон (73 години)

Актрисата създава толкова смели образи, че всеки руски пенсионер – същата възраст ще го превърне в шок. Но не и фенове на Китон. Тя вдига шапки, обожава мъжки панталони и масивни груби обувки.

Стилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възрастСтилни и мъдри - най-модерни дами в твърда възраст

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivana Ivanova

    Какви са основните принципи и тайни на стилните и мъдри дами в по-зрялата възраст за да бъдат най-модерни и впечатляващи? С какво се вдъхновяват и как поддържат своята елегантност и изтънченост през годините? Ще бъдеш ли така любезна да споделиш съвети и препоръки за нас, по-младите жени, които искаме да излъчваме подобна класа и стил?

    Отговор
Добавяне на коментари