...

Бутори през лятото – защо не?! Криси Тейген е уловен от папараци в Ню Йорк в Suprack

Бутори – една от най-женствените обувки. Обикновено се носи с началото на студените дни, но Krissy Teygen реши да не изчака до есента и да опита интересен вариант за разходка през града!

Бутори през лятото - защо не?! Криси Тейген е уловен от папараци в Ню Йорк в Suprack

Есенно-зимен гардероб през лятото – необичайно, но интересно

Лято в пълна люлка – много жени предпочитат да правят романтични лъкове в бански костюми, леки рокли, но някои ceboribriti не искат да се обличат според правилата и да разреждат летните гардероб неща не са за сезона.

Кейси Тейген е известен със своята пристрастяване към бутилката – тя е готова да ги носи дори в топлина. Обикновено любимите обувки тя поставя, когато отива на бизнес среща или за вечеря до светлина.

Бутори през лятото - защо не?! Криси Тейген е уловен от папараци в Ню Йорк в Suprack

Другият ден Кейси Тейген беше забелязан в женски кафяви ботуши, които тя умело съчетана с яке и рокля на съединителя. Лъкът беше допълнен с гол грим – изглежда много впечатляващо!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Защо буторите през лятото? Наистина ли са толкова удобни и нужни в горещите месеци? Каква е наистина ползата от тях и дали има алтернативи? И какво се случи с Криси Тейген в Ню Йорк? Надявам се да научим повече подробности!

    Отговор
Добавяне на коментари