...

Бритни Спиърс говори в съда срещу баща си

Преди 12 години след още 26-годишният Бритни Спиърс беше инсталиран настойничество. Сега адвокатските певци се стремят да гарантират, че условията на задържане са се променили. През 2008 г. бащата на Бритни – Джеймс Спиърс стана нейният пазител. Това се случи след развод Бритни с Кевин Федерлайн, в резултат на което певицата имаше емоционален срив.

TMZ съобщава, че Pop Div е категорично срещу баща си – Джейми Спиърс, върна статута си на пазител. Защо тя се противопоставя?

Бритни Спиърс говори в съда срещу баща си

Как настойството спаси певицата от колапса

Поп Дива обжалва пред съда, който изискваше нейното случайно. Тя не иска нейният пазител да бъде баща й – Джейми Спиърс и че той поръча собствеността си. Съдебните документи веднага ни удариха седмично. Адвокатът каза, че Бритни е категорично против настойството на Отца, тя иска нейният пазител да остане Джоди Монтгомъри.

Джоди е помощник Бритни и е назначен за пазител миналата година. Очевидно това е временна мярка, родният й баща щеше да върне правомощията на настойника. Бритни срещу баща й нареди на имота си, тя по-харесва идеята да прехвърли държавата си в банката.

„Настойничеството ме спаси от финансови загуби, хищнически личности и помогна да се възстанови името на изкуството от световна класа“, каза Бритни, вярвайки, че настойството я спаси от колапс. Но не става дума за баща й, а за настойника – помощник Монтгомъри. По-рано „отиде“ слухове, че Джейми Спиърс привлича собствената си дъщеря, вероятно това не е просто слухове ..

Бритни Спиърс настоява, че банката подредена от нейната собственост

Бащата на Бритни не е съгласен с обвиненията на адреса си: „Хората не знаят нищо, те не виждат ситуацията“ отвътре „. Трябва да докладвам всяка година пред съда за всеки изразходван цент. И как мислиш, че мога да открадна нещо?“Въпреки това, според информацията e! Новини, бащата на Бритни спечели 128 хиляди в настойството на дъщеря си. долар! (Това е 9 383 257, 60 рубли.Чест

Бритни Спиърс говори в съда срещу баща си

Бритни адвокат говори: „Сега сме на този етап, когато условията за задържане трябва да бъдат променени. Важно е да се вземат предвид промените в начина на живот на Бритни и нейното желание „.

Тъй като медиите съобщават, звездата не се противопостави на настойничеството, което е причинило недоумение на феновете си. Те вярват, че е принудително принуден да се подчинява на пазителите. Когато Монтгомъри направи пазител, Бритни беше скептичен към това и сега го вижда с пазителя си. Какво всъщност се случва в ситуацията Бритни Спиърс?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Може би това е лично и деликатно, но защо Бритни Спиърс говори съдебно срещу баща си? Ще се разкрият ли повече детайли за това?

    Отговор
Добавяне на коментари