...

Ан Хатауей и Виктория Бекъм измериха краката на глините от 60-те години

Ан Хатауей и Джаред лято бяха забелязани по улиците на Ню Йорк. Актьорите държат ръка, когато камерата им беше изпратена. Заедно те се засват за новата серия.

Актрисата показа идеалната фигура, която можеше да се запази след раждането и в същото време демонстрира как да се удължи визуално краката.

Ан Хатауей и Виктория Бекъм измериха краката на глините от 60-те години

Келш – Тайната на дългите крака

Ето вие и пакета от звездата – изкривени дънки със стрели на високо площадката – тайната на дългите крака, дори и да не са дълги. Хатауей добави образ на блуза с отвори с ръкави, които сега са в мода.

Ан Хатауей и Виктория Бекъм измериха краката на глините от 60-те години

Този хитър трик с дънките отдавна е избран и Виктория Бекъм. Тя също се виждаше в дънките на лепилото, което между другото включва в колекцията на нейната марка.

Трудно е да се каже кой Жанс-Глуке е по-добър – по мое мнение, и двете жени изглеждат очарователни! Какво мислиш?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Защо Ан Хатауей и Виктория Бекъм измериха краката на глините от 60-те години и каква е целта на тази дейност? Търсещ съм информация и интересно е да разбера повече за това.

    Отговор
Добавяне на коментари