...

Създателите на козметика е печеливша така, че да се превръща в главата си всеки ден & # 187 +: Американският фризьор каза колко често трябва да миете главата си

Много момичета измиват косата си всеки ден, като прах седи върху тях, те се чувстваха мръсни и неприятно миришещи. American Stylist Julien Failel вярва, че много често използват климатик и шампоан твърде често – това не си струва да се направи. Но защо?

Създателите на козметика е печеливша така, че да се превръща в главата си всеки ден & # 187 +: Американският фризьор каза колко често трябва да миете главата си

Редовното пране носи повече вреда, отколкото ползите

Разбира се, стриктни правила, за сметка на колко пъти седмично трябва да си измиете косата – не съществува, но стилист сигурен – съвременните жени се преместват с измиване. Редовната употреба на шампоани и климатици силно засяга скалпа.

Това е, което Julien се противопостави за това: „Ако пишете косата си редовно, кожата на главата ще загуби естествени масла, в резултат на това косата ще стане суха и крехка“. Тя препоръчва да се измие главата ви поне до 2-3 пъти седмично.

Друг стилист – Пол Кучило, каза, че поради осветлението на косата или честата подреждане, косата е повредена, но ние няма да решим ситуацията с измиването на ситуацията. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да измиете главата си 2 пъти седмично.

Всеки, който работи в областта на красотата единодушно заявява, че всички производители на козметични средства са полезни за вас сапун главата всеки ден, за обикновените хора такива мерки нямат нищо общо. Failel добави, че косата може да бъде върната към свежест и чистота, просто ги изплаква с вода. Дори ако сте работили цял ден на строителна площадка, където са покрити с прах, това ще бъде достатъчно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Svetoslav Marinov

    Какъв е препоръчителният период, в който трябва да мием главата си, за да имаме здрава и красива коса?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: