...

Американски 20 години летяха на самолети безплатно. Как го е направила?

Мерилин Хартман каза как тя успя да лети на самолети безплатно. Тя се радва на невниманието на летищните служители, но сега заплашва присъдата на затворите.

69-годишният американец бе задържан в летище Чикаго. Оказа се, че жената летя без билети 20 години! Може би си мислите, че Мерилин Хартман е въплъщение на истински измамник и в историята й може да бъде премахнат холивудски филм, но няма нещо супергномено в действията си ..

Американски 20 години летяха на самолети безплатно. Как го е направила?

Първи полет за безплатно – през 2002 година

За първи път Мерилин се опита да лети безплатно през 2002 г. – тогава самолетът отиде в Копенхаген. За втори път летя в Париж и след Лондон, Сиатъл и други градове и страни.

Как го е направила? Без много усилия. Мерилин каза: „Просто вървях към някого. Например, някой носеше синя чанта, вървях зад този човек. Когато бях на инспекцията в службата за сигурност, персоналът ми липсваше, мислейки, че съм с този човек.

Американски 20 години летяха на самолети безплатно. Как го е направила?

За първи път Мерилин Хартман хвана и арестува през 2014 г., когато прелетя до Лос Анджелис. Съдията я помоли да се въздържи от свободните полети, но не минава и годината, като жена отново пое стария!

Но тя вече не се случва да действа както преди. След първия арест полицейските служители започнаха да я познават. Мерилин е многократно задържан, но скоро за надеждност, те са инсталирали електронно наблюдение.

Мерилин, изпратен до психиатър. Оказа се, че има биполярно разстройство. В интервю за телевизионния канал на CBS2 тя говореше за трудно детство – тя се смяташе за норма на насилие, всички имаха някакви умствени отклонения.

В едно и също интервю, пикерският пътешественик дава обещание, че вече няма да се опитва да лети безплатно, но скоро тя отново е заловена на летището отново. Сега тя е изправена пред затвора.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Как е възможно американците да летят безплатно в продължение на 20 години? Има ли специален летателен клуб или програма, която им предоставя тази възможност? Моля, споделете повече информация, за да разберем как точно успяват да полетят без да заплащат.

    Отговор
Добавяне на коментари