...

7 надеждни начини за запазване на младежките ръце

Жените могат да обърнат много внимание, за да се тревожат за лицето си, опитвайки се да „изтрият“ бръчките, но какво ще разкажат за нейната възраст – това са ръце. Те трябва да платят не по-малко внимание.

7 надеждни начини за запазване на младежките ръце

Ръчна кожа епохи по-бързо от останалите, защото е изложено на външно влияние, но този процес може да се забави. Вземете нашите съвети и използване на здравето!

Не бъдете параноични

Хората от OCC постоянно мият ръцете си – не правят пример с тях. С всяко потапяне на ръце във водата, ние сме дехидратирани. Но какво да правя, ако постоянно се измиваш и измиваш?

Първо, има ръкавици, второ, придържайте се към перфектната вода за пране на ръце – тя не трябва да е гореща или студена и стайна температура.

Запомнете овлажняването

Жените се опитват да си купят крем за ръцете на по-скъпи, уверени в неговата ефективност, но кожата на ръцете не е гурме, тя няма значение, използвайки крем за 100 рубли или 1000.

Идеални компоненти за сметана:

  • глицерол+
  • Хиалуронова киселина+
  • Растителни екстракти (лайка, краставица или зелен чай).

Ако тези компоненти са в състава – това е хладен крем. Тя ще ви осигури висококачествена влага.

Направете банята

Ръчната кожа Отлично може да бъде рефрезена и тонизиране с приятни бани. Всяка процедура трае 15 минути и ще ви трябва такива 2-3 на седмица.

Ако сте собственик на суха кожа – направете баня с мляко и ако кожата загуби еластичност – можете да влезете в маслото от грозде или бадеми. След спа процедурите завъртете кожата с кърпа, нанесете овлажняващ крем и оставете ръцете да се отпуснат за около 30 минути.

Направете парафинотерапия

Парафинова баня – една от най-популярните процедури в салоните. Но за нея не е необходимо да се свържете с професионалист – всичко може да се направи самостоятелно.

Купете козметичен парафин в аптеката (или поръчката в интернет) и ясно следвайте инструкциите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ivo

    Каква е най-ефективната процедура или продукт за запазване на младежките ръце и предотвратяване на стареенето на кожата?

    Отговор
  2. Vladimir Petrov

    Какви са тези 7 начина за запазване на младежките ръце? Интересува ме, защото бих искал/а да науча повече за тях и как да ги приложа в своя живот.

    Отговор
Добавяне на коментари