5 уроци в стил на Audrey Hepburn: Какви правила следваха иконата на стила на XX век

Одри Хепбърн беше и остава стил на иконите за много хора. Актрисата знаеше как да се представя и да носеше само, че подчерта сложните й черти. В допълнение, Хепбърн винаги се усмихва и е приятелски настроен, че е добавила Шарма.

Нека да научим около 5 урока от Хепбърн, който може да повтори всяко момиче!

5 уроци в стил на Audrey Hepburn: Какви правила следваха иконата на стила на XX век

Слънчеви очила

Такъв аксесоар като тъмни очила, в които окото не е видимо – образът на елегантна жена е завършен. Одри Хепбърн светна в тези филми „Закуска в Тифани“, „Как да крадат милиони“. Над очилата за Одри, дизайнерът Оливър Голдсмит работи – знаеше, че ще добави актриса на чар!

Шапка

Hat-Bowler и Broad-Breweb – неразделна част от стила на Одри Хепбърн. Като идех стилист актриси Едит HED модел шапки не затвори лицето й, но подчерта експресивните очи и скулите.

Извика панталони

Актрисата се появява в съкратените панталони във филма „Любов след обяд“, но обичаше да ги носи в свободното си време. Популярният модел на панталоните е перфектно съчетан с пуловери и копринени блузи.

Но такива панталони не са подходящи за всички – първо, те визуално съкращават растежа и, второ, ако моделът е избран неправилно, добавете допълнителни лири.

Черен цвят

5 уроци в стил на Audrey Hepburn: Какви правила следваха иконата на стила на XX век

Този цвят е избран за творчески елит на всички времена. Цветът на елегантността и отречението вълнува умовете на известни молби, които доброволно играят с формата и цветовите правила. Някога в света в черно коктейлно облекло, Одри Хепбърн, успя да затъмне дори кинодив, на който имаше филирана рокля, покрита със злато.

Прочетете повече  Модният дизайнер Жан-Пол Гатие отказа да използва естествена кожа

Бяла риза

Най-основните подробности на гардероба отварят възможностите за творчество. Дори преди появата на бели ризи Мезон Мартин Маргиела, Хепбърн демонстрира способността да носи първоначално мъжкия гардероб и да остане с крехката дама. Във филма „Римски празници“ на Кинодива се надяваше една бяла риза, изпълнена с пола.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Adriana Petrova

    Какви бяха най-важните искания на Audrey Hepburn във връзка със стила й и как влияеше това на нейния образ и на света на модата през XX век?

    Отговор
Добавяне на коментари