3 Външни & # 171 + Недостатък, които не са съвсем необходими, за да се срамуват с жените

Почти всяка жена не харесва нещо само по себе си и тя се опитва да се похвала. Пълнители, пластмаса, ботокс ще се движат … в преследване на съвършенството на жените, те забравят за най-важното нещо – за запазването на тяхната индивидуалност.

Закуски по бузи, Шчербинка, редки коса – не това, което трябва да се промени и какво да се отървете от. Това са тези отличителни черти на външен вид и правят жена специална.

3 Външни & # 171 + Недостатък, които не са съвсем необходими, за да се срамуват с жените

Не е необходимо да се срамува!

Целулит

Момичета и жени: млади и възрастни – всеки се опитва да се отърве от неприятната кора на бедрата. Но преди да се съберете разходите за липосукция или скъпи кремове, които обещават да разрешат проблема, да разберат нещо важно.

85% -98% от жените имат този проблем – това дори няма да се обади на проблема, защото мазнините на това място не се различават от мазнините на друго място. Освен това неприятната кора не е свързана с тегло или възраст.

Растеж

Високите и ниските момичета са комплексно поради същия проблем – поради растежа. Човек не обича да усеща гигантския и други джуджета. Въпреки това, нормалното тегло варира от 150 до 179 cm.

Ако вашият растеж е положен в тази рамка – прекрасно! Няма причина за преживяванията. Милиони жени с точно същите параметри минават на земята и се чувстват добре. По-добре да обърнете внимание на предимствата на вашия растеж и те определено имат.

Бръчки и седина

Разглеждаме холивудските звездни красавици и вярваме, че същото, както трябва да скрият признаците на стареене. Трудно е да се несъгласувате, когато красотата на младежта се насърчава навсякъде.

Прочетете повече  Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Можете да се отпуснете: сега естествеността има господстваща роля в модната индустрия, а дори дори знаменитостите я предпочитат. Сред естествените звездни красавици: Гуинет Палтроу, Салма Хайек, Дженифър Анистън и други. Най-важното – обичайте себе си и не преследвайте идеали!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Dimitar Georgiev

    Здравейте, искам да попитам дали тези 3 външни „недостатъка“, които се споменават, наистина се съсипват на потенциалните партньори? Има ли разлика между това, което изглежда важно за нас сами и това, което важи за другите? Как можем да променим мисленето си и да се освободим от този стрес? Благодаря предварително за всякаква помощ или размисли по въпроса!

    Отговор
Добавяне на коментари