...

Дамски лунният календар за септември – какво и кога да се направи?

Краснодар астрологът Надежда Мазина възлезе План за действие за жени за септември Като се вземат предвид характеристиките на лунния календар. Моля, обърнете внимание, че опитни градинари се придържат към лунните препоръки за засаждане и прибиране на реколтата. Надежда реши да адаптира характеристиките на лунните дни под процедурите за красота за красиви дами. И това се случи.

Отидете на зъболекар, За лечение на зъби, избелване или дезинфекция на оралния кухина астролог препоръчва 1,3,511,19, 24 септември и 26 септември. Тези дни, според надеждата, ще бъдат най-добрите и най-сигурни за такива процедури.

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Отидете на флашерак и променете изображението по-добре през първата половина на септември. Притежатели на дълга коса, специалист съветва да отиде в фризьора, за да отреже съветите на косата от 1 септември до 13 септември, и ако не сте имали време, най-добрият период е от 28 септември до 30 септември. Изрязването на косата в тези периоди ще осигури добър и бърз растеж.

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Ако сте собственик на кратка прическа, тогава специалистът съветва специалист да се обърне към намаляваща луна – в периода от 14 до 27 септември.

Оцветяването ще даде постоянен резултат, цветът ще ви зарадва дълго време Оцветяване коса От 1 септември до 13 септември. Други дни, надеждата се счита, че вероятността е, че цветът на боята ще падне неравномерно и дълго няма да продължи по косата.

Небрежни процедури за коса, Например маски, ревитализация, по-добре е да похарчите 1.2, 4, 9, 17, 18, 19, 24, 29, 29. Ефектът ще бъде по-осезаем и със сигурност ще бъде щастлив

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Най-неблагоприятното за Gazz, процедури и оцветяване Дни – 2, 6, 15 септември и 23 септември. От всякакви манипулации с коса тези дни е по-добре да се откаже.

Отидете в салона за красота За напускане на процедурите за тялото струва 4, 19, 20, 25, 29, 29 септември.

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Масаж от целулита Ще бъде по-ефективно, ако го изгорите от 14 до 27 септември.

Подмладяване на производствените процедури Астрологът се препоръчва да проведе през първата половина на септември до 13-ти.

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Най-добрите дни Маникюр Астролог, наречен 1, 9, 11, 17, 18, 24-28 септември. Педикюр По-добре да се направи 1, 8, 9, 11, 24-26 септември.

Епилация По-добре е да се харчат за намаляване на луната след 14 септември. Корекция на веждите Специалист съветва да се задържи на 20 септември. Но за да докосвате веждите от 17 до 19 септември не трябва точно.

Дамски лунният календар за септември - какво и кога да се направи?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Ralitsa Dimitrova

    Моля, кажете ми, какви са препоръките за лунния календар за септември за жени? Имам нужда от информация за оптимални дати и действия, които трябва да предприема. Благодаря ви предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: