...

# 171 + Naked & # 187 + Маникюр – специалисти разказаха за нова neil-trend

Нека не подведете името – „Гол“ маникюр. Наистина не се нуждаете от нищо, за да дезонирате нещо, с изключение на отделни фрагменти от нокътната плоча. Един от най-интересните нови тенденции в Нийлс наречи този маникюр. Тя се основава на добре забравен стар, класически за всички времена – Франш.

Franch изглежда преди почти три десетилетия, но значението на този ден не губи. Въпреки това, дизайнерите са в състояние да допълнят, да помислят и въвеждат подобрения на обичайния франш. Така се появи новата тенденция, която според стилистите е идеална както за лятото, така и за есента.

# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend

„Гол“ маникюр – модерен поглед на Нил-чл, който се състои в създаването на ясен геометричен модел с цветни лакове. Но не цялата плоча за нокти е покрита с лак, но само нейната част. Това разказва на основателя на марката или Jef Pink.

Направете такова изображение не е трудно. Има два основни начина. В първия случай, слой от прозрачен лак първоначално се прилага върху нокътната плоча и само след това капитанът може да експериментира с цветни геометрични модели. Това се прави с тънка четка. Във втория случай се прилага специален шаблон с адхезивна лента.

Прикрепена е към нокътната плоча, очертавайки платната на бъдещия модел, а след това нокътът е боядисан на върха на вонята по обичайния начин. Стенник отстранете. Ако първият метод без квалифициран магьосник с добри артистични депозити е трудно да се изпълни, вторият е напълно достъпен за всички не само в салоните, но и у дома.

# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend

Стилисти наричат ​​“гол“ маникюр Отрицателно пространство. И тя е ясно проследена в нея Тенденции на френския маникюр, изобретен от Jeff Pink. Между другото, това се случи съвсем случайно. Йоф попита за малък приятел-стилист, който работи в Холивуд над изображенията на Киногереев и Кинохеоин.

Стилистът се изискваше да излезе с такова покритие за нокти, което лесно може да бъде адаптирано за всяко женско изображение, защото по време на филма на различни сцени актрисите трябваше да пребоядисва няколко пъти, за да съответстват на героите. Това изисква значителни времеви разходи. Универсалният маникюр ще реши този проблем. И реши. Френският маникюр обичаше всички и стана един от най-успешните безжични стъпала в историята.

# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend

Дали сегашната му модифицирана версия ще бъде същият дълъг живот, трудно е да се предвиди. „Гол“ маникюр не може да се нарече универсален и под всеки образ малко е малко вероятно да се приложи. Такъв маникюр перфектно украсяват и допълват образа на дамите, събрани за приятелска партия, на почивка, работеща в областта на културата и масовите развлечения, за спортни, активни и движещи се лица, които не се подкрепят от строг стил в облеклото.

# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend# 171 + Naked & # 187 + Маникюр - специалисти разказаха за нова neil-trend

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ralitsa Dimitrova

    Маникюристите разказаха за новия тенденция на неоновите нокти, който включва комбиниране на лента от фолио с гел лак. Това със сигурност звучи доста иновативно и интересно, но какви са възможностите за това да бъде правено на обикновената домашна грижа за ноктите? Има ли специфични продукти и техники, които трябва да бъдат използвани? Бихте ли препоръчали неоновият маникюр за всеки, или има определени влияния върху качеството и издръжливостта на ноктите? Благодаря ви предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари