...

5 причини да посетите фестивала на ирландия в Москва

11 март, годишният ирландски седмици започна – най-мащабната почивка на ирландската култура в Русия.

5 причини да посетите фестивала на ирландия в Москва

Ще се обадим на 5 причини, поради които е важно да не пропуснете поглед към ирландската седмица 2020:

  • един. Вижте и обсъдете с приятели най-добрите късометражни филми на Емералд остров в колекцията „Чист ирландски хумор“.

Един от бисерите на колекцията – къс метър „Clairvoyant“ от семейството на Милисън, в заснемането, на което е участвал всеки от тях. Донал, Брайън и Брендън изиграха роля и Рори написа скрипт. Един от най-добре инортинторите на бащата, фасестива за отец, фастик, принадлежи на авторството на комедийната група theleleinthewallgang, много популярен в Северна Ирландия.

Кога: 21 март 19:00, Cinecontour „октомври“

  • 2. Възползвайте се от възможността да видите страхотната комедия за женското приятелство „Wild“, което е малко вероятно да достигне до руския наем.

5 причини да посетите фестивала на ирландия в Москва

Филмът се превърна в усещане в родината си. Критиците за авторитетни публикации времена и настойник хвалят филм за свобода, честност, независимост и смела гледка към света на жените. Основната мъжка роля във филма е играна от звездата „Бохемска рапсодия“ Dermotomerphy.

Кога: 21 март 19:00, Cinecontour „октомври“

  • 3. За да видите на големия екран дебютът на директора на звездата „слънцестоене“ и „трансформатори“ Джак Рейно.

Филм „Мляко“ ще бъдат показани в рамките на събирането на къси форми „ирландски тъмен“. Основната роля в картината е извършена от Polater.

Кога:22 март 14:00, Cinecontour „октомври“

5 причини да посетите фестивала на ирландия в Москва

  • 4. Да се ​​види отново на екрана на Джон Кусака, звездата на филмите „интуиция“ и „1408“.

Филмът е отстранен във връзка с окръг на запад от Ирландия, който по мнението на техните импресии „заслужава Оскар за ролята на дивия запад“. Критиците наричат ​​този филм „Тарантино без глупости“ и се уверете, че публиката периодично ще улови духа по време на гледане.

Кога: 22 март 17:00, Cinecontour „октомври“

  • пет. Чувствайте се с истински ирландски, гледайки други събития Irishweek

Например, в къщата на журналиста ще се проведе ирландски танцов парад. В края на краищата, денят на Св. Патрик и седмицата на Ирландия в Москва е невъзможно да си представим без светло танцово събитие. Тази година танцовата част на фестивала е представена от шоуто. Патрик »S Dance Parade, в който Московските отбори ще представят зрителя с цялото разнообразие от ирландски танци – от етапите в стила на лордоседайството на Stepa на старото училище“ Шан нос „.

Визическата картичка на седмицата на Ирландия винаги е била отлична музика и st. Патрик »S Dance Parade няма да бъде изключение – цяла вечер на сцената ще запали групата на изгубените храм. Заедно с изгубените братя на храма на сцената на централния дом на журналиста, танцовата почивка ще създаде танцьори ars longa, иридан, келтски вятър, фолклон, версия и други екипи, които обществеността знае и обича повече от десетина години.

Кога: 21 март 18:00, Централна къща на журналиста

5 причини да посетите фестивала на ирландия в Москва

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 2
  1. Zhorzh

    Каква е програмата на фестивала на Ирландия в Москва и имате ли информация за специализирана ирландска храна и напитки, които можем да опитаме на събитието?

    Отговор
  2. Svetlana Koleva

    Какъв е главният мотив зад отиването на човек в Ирландския фестивал в Москва и какви интересни неща биха могли да очакват там?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: