...

2017 – Година на животното и какво е характерно за него?

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Характеристиките на човека, неговата съдба, хобита и кариера, околната среда – всичко зависи не само от нашите действия и съдбоносни събития, но и от годината на раждането, както и от астрологичен знак. В резултат на съвкупността от всички описани и оформени, нашият характер се формира, основата на която вече е дадена при раждането, когато попаднем в съответствие с животинския покровител.

Всеки символ на годината може да повлияе пряко или косвено към нашите действия и събития, които се случват сега или ще се появят в бъдеще.

Да разберем кой път да се движите и по-добре да се направи в живота, можете да се обърнете към източния календар, защото повече древни китайци знаеха характеристиките на всеки символ и им даде описание.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Общ

Всяка година Източният календар има собствено тотем животно. Според легендата героите се появяват, когато Буда призова 12 знака на поляната. Ярка 2016 година на огнената маймуна замени не по-малко интересна 2017 година Пожар Petush, Беше петел, който се появи на рая на десетата. Името на този символ вече говори за силата и невъзмутимостта на знака. Всеки от желаните участници трябваше да мине Следните пет елемента, които се повтарят веднъж на 60 години:

  • дърво+
  • Пожар+
  • Вода+
  • Земята+
  • Метален.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

В същото време всеки елемент дава на символите допълнителни характеристики. Например, елементът на пожара ще донесе безкрайна енергия през 2017 г. и да даде сили. В допълнение към 2017 г. тези характеристики се дават на хора, които са родени през 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005. Но огненият петел срещу останалите символи има няколко специални функции.

  • Трудолюбив. Роден през 2017 г., ще бъде непрекъснато изобилие от работа, както в професията и по-горе. Неизчерпаема енергия и извънредни мисли ще бъдат придружени във всички въпроси, така че трябва просто да спечелите търпение и да не се страхувате да изпълнявате веднъж замислени проекти.
  • Главата на всичко. Всички, които заобикалят петела е най-добрият. Да накара всеки да може да работи, той ще работи в правилните посоки, ако само неговата среда остана най-доброто и се чувстваше удобно.
  • Успех. Благодарение на работата, таланта и добрата интуиция, петелът търси височини не само на работа, но и на сцената.
  • Яркост. Този знак се обръща много внимание на външния вид, така че петелът се храни слабо към ярки изображения, в които е необходимо да се изпълни този символ. Home Bathrobe очевидно не трябва да вкус към „владетел“, а именно, но пеперите се считат за.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Петел е този, който най-много почита семейството и комфорта. Той е готов да прекара по-голямата част от времето със семейството си и да затвори хората.

Представители на този символ са в основата на всички семейни традиции и спокойствие, но не всички тези характеристики са ясно проявени.

Нещо в представители на този символ е по-изразено и нещо по-малко, и примерът за такава разлика е характеристиките на мъжете и жените.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Петел – свободен, озвучен, светла и безстрашна птица. Хората, родени в годината на петела, притежават изразени лидерски качества, те са упорити и трудолюбиви, като все по-невероятно са невероятно талантливи. Обикновено те могат да бъдат намерени в старши позиции или на сцената. Според правилата на китайския календар, огненият петел започва на 28 януари 2017 г. и завършва 16 февруари 2018 година. И през този период той с удоволствие предаде всички, родени в следните качества:

  • Пекунистите са ясни, от това най-често страдат от двете те, така и от другите, защото понякога думите им се възприемат не като помощ, а като укор, а представители на този знак притежатели на голямо сърце, един от най-добрите и съчувстващи хора+
  • Хората, родени под този знак, са развълнувани, готови да победят всяка ценна, постоянно конкуренция с конкурентите + за съжаление, тя засяга както любовната сфера, която им пречи да изграждат пълноценни дългосрочни взаимоотношения+
  • Характерът на петела не е лесен и пълен с противоречия, но ако имате късмет да бъдете в близката си среда, тогава повярвайте ми, това ще бъде надежден приятел и верен семеен човек+
  • Огненият петел няма висока интелигентност, но не може да се нарече глупав, ще бъдат трудни сили, той винаги ще бъде намерен и предприемчивите + пари не е целта на своите дела, признание и самодоволство от постигнатите цели – Това е, което е на първо място+
  • На пръв поглед тези хора могат да изглеждат арогантни и горди, но не ги съди стриктно, така че просто се защитават от врагове и външни стимули+
  • Бойци за справедливост и равенство, това точно не отнема от представителите на този знак, те могат да се борят до последното, след като са загубили околностите си, но ще възстановят истината+
  • Много емоционална, стабилност, придобита само в зряла възраст, когато са постигнали определен успех, но все още ще възникнат емоции+
  • Петелът на отличие семейни ценности, най-важното в живота му е семейство, той винаги ще защитава и защитава своите близки+
  • Не е по-любопитен от тях, може би никой, те винаги трябва да са наясно с всички събития, да чувстват тяхното значение и участие, макар и непряко, трябва да присъстват във всичко и навсякъде+
  • Изключителна мода обича, обича да се наслаждава, да обожава новите дрехи, следва последните тенденции на сезона+
  • прекрасно, радвайте се в дреболиите и уверени, че без тях този свят ще бъде скучно и безинтересно.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Човек

Това е лидер в живота. Работата е значението на неговото съществуване, но с планиране и определяне на специфични цели проблеми могат да възникнат, така че често тези представители не са последователни в техните действия.

Докато петелът се чувства свобода, той иска да я ползва, така че може лесно да промени партньора си. И ако дойде в брака, тогава човек може да бъде верен, но в този случай избраният човек трябва да му се довери напълно и да не поставя под въпрос своята лоялност.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Жена

Характерът на тези представители не е лесен, те обичат да управляват и да бъдат в първите роли. Благодарение на своята дейност, любопитство и знания, тя може да подкрепи всеки разговор и перфектно да се чувства в шумни компании, където никога не отива на екстремни роли. Тя лесно съчетава светски събития с къщата, е отлична домакиня и съпруга.

Ако партньорът й даде браза на борда, тогава емоционалните изблици на партньора ще бъдат намалени понякога.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Характеристики на зодиакалните знаци

Върху формирането на човешки качества и неговите характеристики са повлияни не само една година на раждане, но и знак за хороскоп. Всеки зодиакален знак дава своите качества и напълно описва човек. Ето защо, чрез признаците на зодиака на хората, родени в годината на петела, можете да разберете какво очаква тези представители в настоящето и бъдещето.

  • Овен. Родени хора под знака на Овен на година на петел, много смел, готови да се бият с последните, дори ако няма шанс. Те са честни и изискват от тези около същите, така че измамата се чувстват на интуитивно ниво. Чувствата ще бъдат показани само когато са реални, в други случаи те могат да изглеждат неизвестни и бездушни.

Те са твърде доверие и наивни, така че често страдат от умствени рани, особено в любовната сфера. Но в същото време те не знаят как да усещат други хора, те могат да навредят чрез своята права.

  • Телец. Те знаят как да балансират всякакви ситуации, много любезни, са готови да дойдат в спасяването, но в същото време няма да бъдат на капризите на другите. Енергията на този знак бие ключа, така че те винаги са в движение и работа, за да не губят време. Това са замислени личности, така че практически няма погрешни решения. Те винаги говорят истината, но те няма да бъдат първите в конфликт. И ако конфликтът все още е изоставен, те ще търсят справедливост.

Те се нуждаят от възхищение и винаги искат да бъдат оценени.

  • Близнаци. Поради преоценка на собствените си способности, те често им липсват сили за изпълнение на задачите. Ако те са правилно изхвърлени с дейността си, те достигат извънредни височини във всички сфери. Но поради факта, че няма време за мисли, направете куп глупости.

Те дават пълна свобода на действията на другите, не нараняват интересите си, но в отговор те изискват същото.

  • Речен рак. Това е най-противоречивият тип. Той знае какво иска, но противоречията го разбиват. Поради проходно, те стават злонамерени и отмъстили. Раковете на къщите се чувстват безопасни, така че предпочитат да останат там, отколкото да присъстват на всички събития. Те са много упорити, но те се люлеят дълго време, никога не правят нищо, без да анализират ситуацията и последиците от техните действия. Привидно представителят на този знак може да изглежда депресивен, но веднага щом започне да прави любим човек, той се превръща в най-засегнатото лице.

Той притежава лоялност и нежност, винаги ще оценява чувствата ви, но първото няма да направи нищо.

  • лъв. Те желаят постоянно да плуват в лукс, много горди, винаги да постигат своите. Доминиращата роля е това, което идва на царя на животните. Честният лева знам как да благодаря. Те са много добри и компанията, винаги ще помагат на Съвета, да слушат и да дойдат при спасяването.

Те обичат да помагат на хората, са търпеливи, но ако ги наричате, можете да откриете цялата ярост на хищника.

  • зодия Дева. Те са трудолюбиви и смели. Да притежаваш мнението си с теб, сигурно е, че трябва да живееш един ден – тук и сега. Правосъдието и принципите са на първо място. Те знаят как да спасят, много обвързани с случая, който се изпълнява, така че трябва да насърчите щедрост.
  • мащаб. Това са разбойници и дебатери, винаги стоят сами, за всяка от тяхна гледна точка, един тон аргументи може да доведе. Следователно такива признаци са предназначени да станат съдии, прокурори, адвокати или военни. Те обичат много, така че могат да прекарат цялото състояние за подобряване на жилищата или външния им вид. Лъжите се хвърлят зад милята, толкова невярващи и едва ли ме оставят нови хора.

Те често се оценяват по външен вид, идеализират реалността, толкова често правят глупости на любовния фронт.

  • Скорпион. Този зодиакален знак е твърде емоционален, не знае как да се въздържа, което засяга околността му. Те обичат и знаят как да работят, така че могат да накарат другите да се движат напред. Те са критични и предпазливи: ако някой стане опасност за тях, тогава източникът на опасност ще усети пълната сила на комбинацията от емоционална и захранваща ролка.

Те са ясни, но постоянно се нуждаят от любов, в противен случай те стават зли и агресивни.

  • Стрелец. Няма ограничение за хваление. Те създават Наполеонови планове, но като правило и една трета не се изпълнява. Те винаги търсят трудни пътеки, защото толкова по-интересно. Това са впечатлителни личности, така че фантазията в Стрелец работи на най-високо ниво. Те често пътуват, не обичат да седят на същото място дълго. Като правило те са примерни семейства.
  • Козирог. Този знак е добре запознат с хората, винаги може да се види фалшиво. От себе си и други това изисква честност и откровеност. Те са най-способните и усъвършенствани, за които ги награждават с отлични резултати във всички сфери на живота. Те са разработени интелигентност, но чувствата мигат, толкова често този знак страда от самота.
  • Водолей. Представители на този знак идеализират всичко, те вярват в измислените си реалности, поради което самите те страдат. Поради това много случаи нямат завършване. Те са склонни към приключения и гениални идеи. Те са готови да жертват всички, които имат и често горят върху него, защото те остават използвани.

Те обичат да дават съвети, но не винаги ги питат за това. Основната роля се дава на думи, а не и действия.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Риба. Това е най-чувствителният знак, той много обича хората, винаги чува и прониква с непознат. Риба обича да мечтае и да прекарва времето си в самота. Ако мислите за опитите да укротите петелска риба, тогава няма да получите нищо, те ще протестират и ще останат на нашата вълна.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Цвят и елемент

2017 падна до дела на пожарния петел, следователно може да се заключи, че при приоритетни ярки цветове – червено, оранжево и елемент – огън. Ето защо, хора, които са родени тази година, да вземат предвид цветовата гама, особено ако става въпрос за важни срещи.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Символи и талисмани

Огнените години са много силно повлияни от професионалната сфера, така че ще ви бъдат предоставени ръст на кариерата, високата заплата и всички възможни награди.

Най-важното е да не забравяме, че нищо не се случва, ще отнеме много работа и усърдие.

Що се отнася до здравето, тогава трябва да сте по-внимателни, всички хронични заболявания са ushigh. За да може късметът да придружава огнения петел и неговите близки във всичко и навсякъде, можете да намерите малка фигурка на петел на златния метал, защото символът просто обожава лукса и блясък.

Можете да направите талисманът на хармонията и благосъстоянието. За да направите това, трябва да вземете никакви зърна и да го поставите на бутона, след това да увиете всичко със златно фолио. Такъв талисман ще спомогне за получаване на стабилност на хората, родени в годината на огненото печено. Погрижете се в гардероба си има такива цветове като червено, оранжево и злато, това е толкова цветова гама, която ще привлече късмет и успех. Скъпоценните камъни са представители на талисманите на този символ, така че се препоръчват декорации Топаз, смарагд или рубин.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

Съвместимост

Петел се държи по различен начин с други признаци.

  • С плъх. Това е неблагоприятен съюз. Плъхът няма да може да вземе петелското егоизма, така че ако няма компромиси, тогава такъв алианс е обречен на пропастта. И двата знака не знаят какви спестявания, така че подобни взаимоотношения ще дойдат на не. Уважаеми ресторанти, почивка, бързи покупки най-вече ще привлекат партньори, но когато става въпрос за семейството и ще започне общият бюджет, спорове и недоразумения, и постоянната липса на финансиране няма да позволи да се отдалечи от мъртвата точка.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С бомба. Такава комбинация е по-успешна. Бик лесно намира общ език с петел, който избягва разногласия и конфликти. Но има вероятност бикът да бъде уморен от безотговорното поведение на петела. В тези признаци тези знаци нямат равна, отлична съвместимост в сътрудничество, защото петелът е отличен мениджър и бик – работохолик.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С Тигър. Първоначално Тигърът ще привлече независимостта на партньора, но през годините всичко може да се превърне в агресията на райета, защото гордостта на петела няма. Инситивността на коментарите на петела няма да донесе атака от тигър, така че такъв алианс не може да се счита за успешен.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С заек. Ако заекът не може да покаже дължимото търпение на атрибутите на петела, тогава такъв алианс е обречен на провал. Заекът се опитва да коригира партньора си за себе си, но горд петел никога няма да си позволи да се оправи, а още повече да танцува за някой друг Дъф.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С дракон. Това е идеалната комбинация, защото драконът като никой не разбира какво означава да се виждате. Въпреки това, може да има разногласия въз основа на връзката на белите дробове с живота на петел.

Но ако в такъв съюз има поне една капка любов и разбиране, тогава всичко ще стане много добро.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Със змия. Това е най-съвършеният съюз, змията винаги ще намери начин да се вози разногласия, докато ще се чувства комфортно. На практика няма кавги, но има компромис. Да създадете силно семейство от най-добрата комбинация не.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С кон. В отношенията винаги ще бъдат проследени от съперничество и конфронтация, така че можете да се обадите на такъв съюз с успешен изключително труден.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С коза. Те не се събират в гледките към света. Петелът винаги се стреми да бъде в центъра на партиите, хората и вниманието, когато козата дава предпочитание към дома и семейството. Такъв съюз може да съществува, но ще бъдат постоянни кавги.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С маймуна. Маймуната се опитва да манипулира волевия петел, който очевидно не харесва. Когато играта ще бъде разкрита, тогава кавгата няма да бъде избегната, защото да бъде управлявана, не искам никой.
  • С петел. Дългият и сериозният съюз тук е малко вероятно да успее, защото две абсолютно идентични идентичности ще се сблъскат, много емоционални и горди, никой няма да направи концесии, които ще повлияят на отношенията.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С куче. Кучето няма да може да приеме петел с всичките му недостатъци и ще се опита да го преведе, но не може да се натъкне на не желанието да промените нещо от петела.

Ако компрометите няма да присъстват от двете страни, връзката ще приключи.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • С прасе. Такъв съюз е най-вероятно повече за приятелство, отколкото за взаимоотношенията. Няма емоционална връзка напълно, но в същото време има интелектуален, така че този съюз ще бъде изграден в подкрепа и взаимно изпълнение.

2017 - Година на животното и какво е характерно за него?

На особеностите на хората, родени в годината на петела, вижте следното видео.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Georgieva

    Здравейте! Според календара, 2017 г. беше обявена за Година на животното. Моля, кажете ми какво е характерно за тази година? За какво са известни животните, които са символи на тази година? Имате ли някаква информация и истории, свързани с животното за 2017 г.? Благодаря ви предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари