...

1952 – Година на животното и какво е характерно за него?

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Според информацията, представена в китайския календар, 1952 е под егидата на Черния воден дракон. Струва си да се обмисли как хората, родени през тази година, притежават това, което драконът на съдбата им и характера, които са съвместими с жените и мъжете, родени през 1952 година.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Главна информация

Патронажа на дракона и ефекта на водните елементи овластяване на хората, родени през 1952 г., уникални характеристики и характеристики на характера. Те са общителни, искрени, ярки и много отворени природа, които знаят как да се скрият от заобикалящия им напълно различен вътрешен свят и дълбоки лични преживявания. Драконът в китайската философия принадлежи на специално, почетно място. На изток с него и на всичко, което е свързано с него, е обичайно да се почита и благоговение. От незапомнени времена и до наши дни в източната култура, образът на това създание символизира защитата, патронажа и помощ, предоставени от тях.

Дракон е митично животно, олицетворяваща сила, положителен принцип, жизненост, енергия и растеж. Въпреки това, за неговото огромно и плашещо външно лице, доста нежно, чувствително и различно същество. В случай на воден дракон, такова несъответствие между външните и вътрешните качества се дължи на влиянието на активния елемент на водата. Тя от своя страна е неразривно свързана с такива качества като:

  • Емоционално+
  • Повишена чувствителност+
  • Несигурност+
  • Разработена интуиция+
  • Способността бързо да се адаптира.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Водата символизира потока, гъвкавостта, мобилността, динамиката, променливостта. Този елемент дава на Natur под негово влияние, такива ценни качества като Търпение, дивокат и обезценка. Поради тази причина хората, родени в годината на водния дракон, не обичат конфликти и не са способни да обиждат или ядосат.

Комбинирайки гореизложеното, трябва да се отбележат общите характеристики и характеристики на хората, родени в годината на водния дракон. Повече толкова природа присъщи общителност и добра воля, предпазливост и спокойствие, артистичност и духовна пластичност, пациент и желание за справедливост.

Недостатъците на личността, родени през 1952 г., е обичайно да се включва непрактичност и мекота, излагане на влияние и мнение на някой друг, непостоянство и прекомерна чувствителност.

Гейхести, искреност, мекота и зрелия често играят срещу хора, родени в годината на водния дракон. Тези качества често използват и злоупотребяват с наемници и безпрецечески хора. Междувременно силната воля, предпазливостта и добре развитата интуиция често помагат на онези, които са родени през годината на водния дракон, за да избегнат срещи и контакти с интригани и болезнектори.

От такива хора тези чувствителни природа интуитивно се опитват да стоят настрана, на подсъзнателното ниво, изчислявайки техните неприятни намерения и планове. Една от слабите страни на хората, родени през 1952 г., е искрено и незаинтересовано желание да помогне на тези, които се нуждаят от нея. Не е последна роля в това желание Тенденцията към саможертва и утежното чувство на справедливост, които са присъщи на много хора, родени в годината на водния дракон.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Астролозите твърдят, че хората, родени през 1952 г., късметът придружава почти през целия живот (особено през второто си половина).

Тези естества с очевидна лекота постигат височини в почти всяка област на дейност. Те постигат най-голям успех в професиите, включващи тясно сътрудничество с хората (лекари, художници, социални работници, политици, обществени фигури). Струва си да се отбележи, че всъщност не всички им се дават лесно – както изглежда отстрани.

Повечето от зашеметяващите излитания в живота на водните дракони са нищо повече от резултатите от тяхната старателна и упорита работа. Черната вода Дракон е покровител на много известни личности. Така, 1952 е годината на раждането на такива известни и религиозни личности, както в. Путин, Б. Третяк, С. Степацин, Г. Явлински, К. Шахназаров, О. Blokhin, E. Rahmon, A. Wasserman.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?1952 - Година на животното и какво е характерно за него?1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Характеристика

Източен хороскоп, водещ общите характеристики на мъжете и жените, родени под егидата на воден дракон, показва някои от техните различия. Например, Астролозите отбелязват, че жените дракони са по-склонни към драма, импулсивност и гореща закаляване. От своя страна мъжете дракони по-често демонстрират дипломатичество, спокойствие и сдържаност.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Мъже

Мъже, родени през 1952 година, Добродушен и отзивчив. Те са лесни за започване на нови познанства, доброволно подкрепят приятелски отношения с хора, независимо от техния пол, професия, социален статус. Те обичат уютни приятелски събирания в добра компания, в която те често не искат, заемат позицията на лидера. По природа, безусловна ема, мъже, родени в годината на черния воден дракон, могат да завладеят сърцето на всяка жена.

Астролозите твърдят, че тези хора през целия им живот са изключително рядко изправени пред любопитни разочарования или неспокойни чувства. Техният естествен магнетизъм, очарование и способност да съчувстват искрено, предлагат незаинтересована помощ, могат да събудят плавни чувства дори в най-безстрашната женска душа.

Мъже, родени през 1952 г. – фантастични работници, изискващи за себе си и на другите. Те не понасят безделие, мързел, празен отговор на живота. Те са типични за желанието за самоусъвършенстване, развитието на нови области на дейност. Като универсални и страстни естества, тези мъже обикновено имат много хобита и хобита. Мъжете дракони са красиви семейни мъже, примерни съпрузи и грижовни бащи.

Винаги те са основните миньори в семейството, на раменете, от които се грижи не само за жена си и деца, но и за близки и далечни роднини. За децата си, дракон човек е пример за имитация, ненадминат ментор и надежден приятел.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Съществените недостатъци на тези силни, но чувствени природа, астролози смятат, че секретват и са склонни да изпитат лични драми и неуспехи в себе си.

Привикването на околните насоки, пример за спаси и оптимизъм, мъжки дракон няма да споделя с някой от неговите проблеми и преживявания. Много често става причина за депресивното му настроение, загуба на интерес към живота и дори влошаване на здравето.

Жени

Красиви представители на пода, родени през 1952 година, се различават в общността и бодростта. Тяхното желание за високи постижения във всичко, подкрепено от естествена амбиция и усърдие, им помага да постигнат всички цели. Жени, родени под егидата на водния дракон, са красиви събеседници и слушатели. Комуникацията с тях е в състояние да страст и да улови човек, тъй като те могат лесно да подкрепят всяка тема на разговора.

В същото време много жени дракони са твърде податливи на ефектите на водните елементи. По силата на тази функция, тази природа са способни на време от време на време да изпитат атаките на нервност, прекомерна емоционалност, импулсивност и дори агресия. Въпреки това, естественото увреждане и дипломатостта позволяват на жените дракони доста бързо изглаждат остри ъгли в напрегната комуникация, признават собствените си грешки, за разрешаване на конфликти.

Мир и добродушен, искреност, откритост и духовен чар – основните характеристики на жените, родени в годината на водния дракон, които им позволяват да се радват на успех при мъжете през целия живот. Тези са характерни за артистичността, която има специален чар, който не може да остане незабелязан от маниерите и поведението.

В брака, жените, родени през 1952 г., обикновено се фокусират върху отглеждането на деца и грижи за къщата. Те са примерни домакини, способни да осигурят надеждна задна част на сателитния си живот. Въпреки това, ако е необходимо, една жена, родена в годината на водния дракон, може лесно да поеме ролята на основния семеен миньор.

Естествената упорита работа, постоянство и търпение често й позволяват да постигне кариерно растеж и устойчиво финансово положение.

Описание на астрологическите признаци на зодиака

Интензивността на проявите на определени черти на характера при хора, родени през 1952 г., до голяма степен зависи от техния зодиакален знак. Известно е, че местоположението на небесните тела по време на появата на човек към светлина има огромно влияние не само върху неговия характер, но и върху съдбата.

  • За хора, родени през 1952 годинаПод знака на Овен, Характерна целенасоченост и фабрики. Те знаят как да поставят реални цели и да ги търсят. При изпълнението на плановете те подпомагат рационалността и усърдността, характерните за всички дракони, както и гъвкавостта на мисленето и развитата интуиция, поради влиянието на водния елемент.
  • Характерни особености на хората, родени през 1952 г. под знака на Телец, са трудолюбиви, спокойни, постоянство и постоянство. Основното място в живота им обикновено заема семейно и домашно фокус. Както по време на работа, така и в ежедневието, тези природа обикновено са много сдържани, малко и неконфликт. Патронажа на дракона в техния случай се изразява в смущенията и сенките, с които са лесни и уверени в живота.
  • Хора, родени под знака на близнаците През 1952 г. се отличава с изобретателност, добро въображение, нестандартно мислене и творчески способности. Тези характеристики се проявяват най-ярко под влиянието на водните елементи. Патронажа на дракона, от своя страна, им помага да намерят изходи от всякакви житейски ситуации, първоначално подход към решаването на всички видове домакински и работни въпроси.
  • За хора, които се появяват на светлината на рака През 1952 г. такива характеристики като романтизъм, предпазливост и отговорност са характерни. Ефектът от водните елементи подчертава тяхната чувственост, добро въображение и затъмняване. От дракона те наследяват такива качества като пестеливост, рационализъм, деликатес и внимателност.

Всички тези характеристики правят такива природа с красиви семейни мъже, грижи родители и къщи.

  • Хората, родени през 1952 г. под знака на лъва, Обикновено се характеризира с импулсивност, страст, променливост, егоцентричност и фабрики. Елементът на водата им дава импулсивен и дори експлозивен характер. Патронажа на дракона се изразява в техните качества като гордост и искреност, щедрост и отговорност, артистичност и упорита работа.
  • За хора, които се появяват на света под знака на Дева През 1952 г. спокойствие и отдаденост, практичност и грижа за детайлите са характерни. Това е много искрено и лековерна природа. Елементът на водата им дава романтичност, чувствителност, съпричастност. Те могат да се тревожат за другите повече от самите.

Патронажа на дракона ги прави добри анализатори и рационали.

  • Хората, родени през 1952 г. под знака на скалите, Лесен за общуване, очарователен, пациент и деликатен. Те избягват конфликти, трудно е да се справим със себе си. Въпреки това, елементите на водата все още провокират промяната на настроението им, способна да обърне весела балага в апатична меланхолова. Драконът дава такива хора с добродушен характер, искреност, устойчив поглед към живота.
  • За хора, родени през 1952 г. под знака на Скорпион, Характеризиращи се с такива качества като целенасоченост и постоянство, сдържаност и търпение. Такава природа са разработили аналитично мислене. Елементът на водата им дава добра интуиция, което позволява да се намерят истински решения в трудни ситуации.

Патронажа на дракона им помага в тежка и усърдна работа, изискваща усърдие и рационален подход.

  • Хора, родени под знака на Стрелец През 1952 г. те се различават по невероятна енергичност и живот, целенасоченост и постоянство. Техните безспорни предимства – кристална честност и искреност. Под влиянието на елемента на водата те често си позволяват да бъдат ясни и дори неудобни. Въпреки това, драконът в този случай избягва конфликти. Това допринася за типичния „дракон“ – приятелство, щедрост, искрено желание да помогне на другите.
  • За хора, които се появяват на светлината под знака на Козирог През 1952 г., постоянство и предпазливост, упорита работа и отговорност. Въпреки това, ефектът на водните елементи често прави такива хора прекалено чувствителни, ранени и подозрителни. Драконът им дава скромност и целенасоченост, дисциплина и задължително.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Хора, родени през 1952 годинаПод знака на Водолея, Различно със специално желание за независимост и свобода. Те са взаимосвързани и общителни, изобретателни и оригинални. Ефектът от водните елементи често причинява тяхното непостоянство, неуспех и безотговорност. Драконът хармонизира природата на такива хора, като оказва неконфликт и приятелски настроения, способността лесно да се създадат нови познанства.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • За хора, родени през 1952 годинаПод знака на рибата, особена за доброта и отзивчивост, мекота и романтизъм. Тези естества са под двойното влияние на водните елементи, което им дава прекомерна чувствителност. Те притежават доста уязвима душа, те лесно могат да попаднат в депресия. Въпреки това, драконът дава предпазливост и мъдрост, която през годините им позволява да постигнат всички цели.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Съвместимост

Красиви партньори за родени през 1952 г. ще бъдат хора, които са се появили През годината на плъхове, пепери, змии или маймуни. Във всяка от възможните съюзи, в този случай, двете страни ще могат да извличат определени лични обезщетения, да намерят семейно щастие и силен брак.

Категорично е подходящо за тези, които са родени през 1952 г., хора, родени в годината на кучето.

В този съюз двете страни ще бъдат еднакво засегнати. Партньорът на дракона ще бъде разочарован от реализъм и твърде „земни“ цели на партньор на кучета, който от своя страна ще раздразни мекотата, тайна и романтика на сателита. С представители на други признаци в тези, които са родени през 1952 г., и са възможни приятелски и любовни взаимоотношения. Въпреки това, в процеса на комуникация в тези случаи малките разногласия и несъответствия в мненията не са изключени.

1952 - Година на животното и какво е характерно за него?1952 - Година на животното и какво е характерно за него?1952 - Година на животното и какво е характерно за него?

Характерен дракон, който ви очаква след това.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Violeta Koleva

    Здравейте! За известни моменти през 1952 година, тя е обявена за Годината на Животното. Ще искам да попитам – кое конкретно животно бе символ на 1952 година и какво е характерно за него? Бих се радвал да науча повече за въпросното животно и значимостта му през тази година. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари