...

Moroso на Saloni 2010

Италианската фабрика Moroso вдига завесата на секретността преди i Saloni 2010 и предлага ранен поглед към новите си модели: кресла "от мъниста" и "от фолио".

Един от загадъчните модели е фотьойл, създаден от шведски дизайнерски квартет Преден. Името Beadchair произлиза от думите "chair" (стол) и "beads" (мъниста), което се дължи на външния вид на модела, чиято тапицерия е буквално изтъкана от стотици дървени мъниста с различни размери, боядисани в различни цветове.

Кликнете върху снимката, за да я увеличите.

  • На снимката: Токуджин Йошиока оформя стола Memory
  • На снимката: Токуджин Йошиока оформя стол Memory
  • На снимката: Токуджин Йошиока, който оформя стола Memory
  • На снимката: Tokujin Yoshioka оформя кресло Memory

На снимката: Токуджин Йошиока лепи стол Memory.

Памет ( "памет" ). Моделът се "мачка" като парче фолио, на което външно прилича, тъй като е изработен от специална материя, която включва рециклиран алуминий.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valentin Georgiev

    Искам да попитам кой точно е Moroso на Saloni 2010? Откъде е произходът на тази компания и какво представя? Може ли да ми кажете повече за тяхната работа и какви са техните продукти? Бих искал да разбера повече информация за тях, преди да взема решение дали да ги посетя на Изложението Салони 2010.

    Отговор
Добавяне на коментари