...

Ъгълът на Мари в Maison & Objet – 2010

Екипът на hk Project представя Maries Corner – белгийската марка, която ще представи новите си мебели и аксесоари за дома на изложението Maison & Objet през януари 2010 г.

В Maison& На изложението Objet, което се проведе през януари в Париж, беше представена нова гама дивани и фотьойли с подвижни калъфи. И тъй като Marie's Corner разполага с богата колекция от различни тъкани, не е изненадващо, че бяха показани и новите плетива, възглавници за дивани и килими.

hk Project-Services GmbH

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dragomir

    Какви впечатления и възможности за вдъхновение предлага Ъгълът на Мари в Maison & Objet – 2010? Бихте ли споделили повече информация и впечатления от това събитие?

    Отговор
  2. Stoyanka Koleva

    Какви бяха основните особености и новости от ъгъла на Мари в Maison & Objet – 2010? Бих искал да науча повече за това събитие и как Мари го представи. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари