...

Стоматологична клиника за зъби 2080

Стоматологична клиника за зъби 2080

Много паста за зъби е представена на пазара – всеки производител рискове остават незабелязани, но рекламата прави своя бизнес. Така че корейското производство на стоматологична клиника 2080 се показва добре. Ако смятате, че потребителските мнения, Той освежава добре и почиства, борева се с стоматологичен камък и внимателно се съди с чувствителен емайл от зъби. Научете повече за това по-подробно.

Стоматологична клиника за зъби 2080

Особености

Китай и Република Корея са известни с производството на добра козметика и лечения за себе си. Потребителите са се отпуснали сред изобилието от минало стоматологична клиника 2080 – неговият владетел е предназначен както за възрастни, така и за деца от 6-годишна възраст. В Южна Корея тази марка води пазара и постоянно получава ентусиазирани потребителски прегледи.

Стоматологична клиника за зъби 2080Стоматологична клиника за зъби 2080

Миналата линия на стоматологичната клиника 2080 включва естествени компоненти, като:

  • Сорбитол+

  • Силициев диоксид+

  • Натриев флуорид+

  • Аминокапроидна киселина+

  • полиетилен гликол.

Стоматологична клиника за зъби 2080Стоматологична клиника за зъби 2080

Пастата осигурява внимателна грижа за устната кухина, напълно освежава дишането и предпазва от появата на кариес. Подходящ за Редовен Приложения. Стоматологичната клиника 2080 е наситена с абразивни частици, активно отстраняват хлабави нападения и хранителни частици. Подсладителят поддържа оптималното ниво на киселинност и в дует с други биоактивни вещества предпазва устната кухина от различни заболявания.

Стоматологична клиника за зъби 2080

Общ преглед на асортимента

Стоматологичната клиника 2080 включва пастообразен асортимент за деца и възрастни. Тъй като изборът е много богат, всеки ще може да вземе любимия вкус, който отговаря на изискванията. Всяка от представените пасти е добра сама по себе си, тъй като те казват много положителни отзиви. Прочетете всеки от тях поотделно.

„Супер зелена защита“ захранващ щит зелен 120g

Вкуса на мента

Цена: 190 P.

Запазена паста „Супер защита зелено“ разработено За възстановяване и укрепване на стоматологичния емайл. Състои се от минерални компоненти, поради което възстановяването на плътността на емайла надвишава 95%.

Стоматологична клиника за зъби 2080

„Източен чай Гранат“ Cheong-en-caseng нар 120гр

Аромат плод-мента

Цена: 190 P.

Източният чай осигурява цялостна защита на устната кухина и дава свеж дъх. Да се ​​поддържат здравните и младежите в състава на витамин Е. В съгласуваността на ненатрапчивия вкус, пени добре.

Стоматологична клиника за зъби 2080

„Максимална защита“ pro-max 125g

Вкус на мента

Цена: 170 p.

Тази опция е проектирана За превантивни мерки в борбата срещу стоматологичния камък. „Максималната защита“ е по-добре да почистите зъбите 2 за 2 дни, тъй като има висока степен на абразивност RDA-120.

Избелване „блестящо бяло“ блестящо бяло, 100гр

Вкус на мента

Цена: 200 P.

„Блестящо бяло“ Идеален за кафемашини. Микрогранулите проникват в отдалечени зони на устната кухина, което предотвратява развитието на зъбобол. Консистенцията не дразни лигавицата и дава емайла на желаната белота.

„Apple“ Kids Apple паста за зъби 80g

Вкус на ябълка и мента

Цена: 99 R.

Тъй като детската паста е направена в Корея, информацията, която тя е представена в корейски, но стикерът е поставен върху стикера, където съставът описва подробно на руски език. Ако вярвате на производителя, паста за зъби Тя има специално проектирана формула за детски зъби.

Розова хималайска сол »чист розов планински сол мек мента 120гр

Вкус на мента

Цена: 190 P.

Идеалният продукт от корейците, който, както отбелязва потребителите, може приятно да удиви. Пастата има леко розова сянка. Ако използвате „хималайската сол“ заедно с електрическа четка, тя ясно ще почисти зъбите ми. В този продукт само 0,1% флуор е точно количеството, което трябва да се съдържа в пастата, за да се предотврати кариес.

„Въглища и мента“ черен чист въглен паста за зъби

Вкус на мента

Цена: 210 p.

Пастата съдържа естествен активен въглен – Много хора знаят за своите свойства, напълно избелват зъбите си. Съставът включва и силициев диоксид, ксантан, ароматизатор.

Черната консистенция, не силно пяна, която за мнозина е плюс.

За пушачи – Dentalsys Nicotare паста за зъби 130g

Вкуса на мента

Цена: 176 P.

Хората за пушене се тревожат за образуването на плака на зъбите и като цяло за тяхното състояние. Според производителя, Паста елиминира миризмата на тютюневи добре и дори непушачите могат да го използват. Тя помага да се запази усмивка сняг.

„Витамин грижи“ VITA COENZYME Q10 120G

Вкус на зелена ябълка и мента

Цена: 140 R.

Пастата включва екстракти от терапевтични билки. Мултивитаминният комплекс предпазва добре от кариеса и образуването на плака. Срещу зъбите лукс защита на флуорида. Продуктът на корейската продукция напълно освежава дъха, а ефектът държи дълго.

Pro-клиника „Професионална защита“ 125g

Вкус на мента

Цена: 140 R.

Професионалната паста е подходяща за всички възрасти от 6 години. Съдейки по етикета на Русия, тази паста също от Керасис – Република Корея. Съставът има средно ниво на абразивност – RDA 90, така че продуктът е подходящ за ежедневна употреба. Се състои много икономично.

Съвети за употреба

Пакерът на корейския производител на стоматологична клиника 2080 може да се използва редовно, но е препоръчително да изстиска малък брой съдържание на четката, защото има много паста, те буквално ядат. До 6 години производителят съветва да придружава децата в банята, за да следи почистването на зъбите.

Количеството на пастата трябва да бъде ограничено до размера на граховото зърно.

Стоматологична клиника 2080 трябва да се използва след всяко хранене – не по-малко от 2 пъти на ден. Вероятно всеки разбира, че пастата е неестествена, но производителят прилича – той е предназначен да почисти зъбите, консистенцията не трябва да преглъща. В случай на контакт с очите, не е необходимо да се паникьосва, но тихо изплакнете с вода. След прилагане на съдържанието на тръбата към четката за зъби, почистването на устната кухина и зъбите не трябва да надвишава 3 минути.

Много потребители отдавна са използвали пастата стоматологична клиника 2080 и не се съгласяват да го променят по друг. Това се обяснява с факта, че нейният състав включва терапевтични билки, освежава и придава на зъбите с бял блясък, за който всички мечтаят.

И много от тях се оценяват от ненатрапчивите вкусове на макароните, богат избор и демократична цена – заедно с минимален поток, това е истинска находка!

Стоматологична клиника за зъби 2080Стоматологична клиника за зъби 2080

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyubomir Georgiev

    Какви услуги предлага стоматологичната клиника за зъби 2080? Разполагате ли с модерно оборудване? Колко опитни са вашите лекари? Има ли възможност за записване на час? Каква е ценовата политика на клиниката? Благодаря предварително за отговорите!

    Отговор
Добавяне на коментари