26 нови продукта на iSaloni Milano 2014

В началото на април в Милано се проведе най-популярното изложение за интериорен дизайн iSaloni Milano 2014. Каним ви да разгледате най-интересните и забележителни колекции, представени през този сезон.

Обзавеждане за дома и градината, нови кухненски комплекти, санитарен фаянс, арматура за баня Тази фотоселекция включва попаденията от трите тематични изложби ( Eurocucina, Salone Internazionale del Mobile и Salone Internazionale del Bagno ).

Прочетете повече  Шоурумът на MHC е открит в София
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ralitsa Dimitrova

    Кои са били най-интересните от тези 26 нови продукта на iSaloni Milano 2014? Възможно ли е да ги видим или да намерим повече информация за тях? Бихте ли препоръчали някое от тях като добра покупка? Благодаря предварително за отговора и съдействието!

    Отговор
Добавяне на коментари