...

Три седмици до Ambiente 2015

Панаирът за интериорно обзавеждане Ambiente отново ще се проведе от 13 до 17 февруари 2015 г. във Франкфурт на Майн.

Февруарското издание на Ambiente е впечатляващо по мащаб. Изложението отново ще заеме цялата площ на Франкфуртския панаир – второто по големина панаирно градче в света. На площ с размерите на 46 футболни игрища ще се предлагат продукти от над 90 държави. Очакват се повече от 4700 изложители.

Половината от целия изложбен етаж е посветен на секцията "Хранене". Другата половина ще бъде разпределена между разделите "Дарение" и "Живот". Ще бъде представена пълна гама от новости в областта на кухнята и приборите за хранене, мебелите и аксесоарите, осветлението и декорацията, подаръците и сувенирите, бижутата и канцеларските материали.

Страната партньор за 2015 г. е САЩ. Планирана е пълна програма: специална презентация ( Scott Henderson ( Scott Henderson ) дизайнерско студио Scott Henderson Inc. ) тематичен ден, различни събития.

За млади дизайнери – Talents ( Talents ) и Next ( Future ). В следните категории ще бъдат организирани изложби на творби на изгряващи художници. Различни творчески решения ще бъдат представени на специалното изложение Solutions ( Solutions ).


За повече информация относно Ambiente посетете официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Violeta Petrova

    На кои дати точно ще се проведе Ambiente 2015? Има ли вход такса и къде може да си закупим билети? Какви събития и изложения ще се проведат по време на тази годишна среща? Бихте ли споделили повече информация за местоположението на изложбата? Благодаря!

    Отговор
    1. Krum

      Ambiente 2015 ще се проведе от 13 до 17 февруари във Франкфурт, Германия. Входът е платен и билети може да бъдат закупени онлайн или на самия месец. На изложението ще бъдат представени нови продукти и тенденции в областта на домашни стоки, градинско обзавеждане и подаръци. Ще има и различни семинари, дискусии и демонстрации. Изложбата се провежда в Messe Frankfurt, което е лесно достъпно с обществен транспорт. Заповядайте и се насладете на новостите в света на дизайна и стоките за дома!

      Отговор
Добавяне на коментари