...

Подготовка за Salone del Mobile.Милано 2018

57-ото изложение за мебели в Милано ( Salone del Mobile.Милано ) водещият панаир за интериорен дизайн ще бъде открит само след няколко месеца от 17 до 22 април 2018 г.

Повече от 2000 водещи компании в сектора ще представят на посетителите на салона различни предмети и решения за интериорен дизайн за съвременния живот, които отговарят на най-новите изисквания на концепцията за устойчиво развитие, съчетават перфектен дизайн, високи технологии и гъвкавост.

През 2018 г. Международното мебелно изложение ( Salone Internazionale del Mobile ) ще се проведе по същото време като Международна изложба на аксесоари за мебели ( Международна изложба на аксесоари за обзавеждане ) и ще бъде разделена на 3 стилистични области: Classic: традиция в бъдещето, Design и xLux.

Освен това изложбата ще включва Международното изложение за кухненско обзавеждане ( EuroCucina );, Изложбата "Кухненски технологии на бъдещето" е специална атракция ( FTK ) и Международен салон за баня ( Salone Internazionale del Bagno ) – две събития, които година след година привличат все повече компании, които оценяват изключителната стойност на тези събития за създаване на мрежи.

Темата на 21-вото издание на конкурса SaloneСателит ще бъде «Африка/Латинска Америка: еволюиращ дизайн. Млади професионалисти в сектора ( на възраст до 35 години ) от цял свят, които представят своите произведения, използвайки нови и традиционни технологии проекти, които съчетават основите на дизайна и съвременните тенденции.

SaloneSatellite е и изложба, която се фокусира върху гъвкавостта на дизайна на двата континента. Куратори на латиноамериканската изложба са братята Умберто ( Умберто ) и Фернандо Кампана ( Фернандо Кампана ) – дизайнери, които са участвали активно в рехабилитацията на социално изключени групи хора. Африканската част на изложението ще бъде организирана под ръководството на френско-мароканския дизайнер Hicham Lahlou ( Hicham Lahlou ), основател на наградата Africa Design Award& Дни. Целта на панаира е да да покаже постиженията на местното население в областта на дизайна и по този начин да допринесе за решаването на социалните и екологичните проблеми на региона в бъдеще.

И тази година, за 9-и път, наградата ще бъде връчена Награда SaloneSatellite, посветена на баланса между търсенето и предлагането, връзката между предприемачи и дизайнери, между творчеството и производството.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Tsvetomir

    Какви са основните акценти и новости за изложението Salone del Mobile.Милано 2018 и каква е подготовката, необходима за участие в него?

    Отговор
  2. Yanko

    „Каква е вашата прогноза за основните тенденции и новаторски дизайн в мебелната индустрия, които ще бъдат представени на Salone del Mobile в Милано през 2018 година? Бихте ли споделили някои от високоочакваните изложители и събития, които ще присъстват? Благодаря предварително за отговора!“

    Отговор
  3. Stanimir Kolev

    Какви са възможностите за подготовка за участие в изложението Salone del Mobile Милано 2018? Кои са основните стъпки, които трябва да предприемем и как можем да се включим в това международно събитие успешно? Има ли специфични изисквания или процедури, които трябва да знаем? Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари