...

НАГРАДИ ЗА ДОБАВЯНЕ 2018

Сезон IV на наградите ADD включва 1454 проекта в основните категории. Тази година към носителите на наградата се присъединяват САЩ, Нидерландия, Австрия, Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Индонезия. Общият награден фонд вече надхвърли 1 000 000 Леви и продължава да расте.

Борд от 13 международни професионални експерти вече започна гласуването и подбора на най-добрите проекти за сезона, които ще получат право да продължат състезанието и да се класират за Grand Prix. След гласуване от експертно жури от 12 международни съдии ще бъдат избрани 22 победители в 7 основни категории.

В средата на ноември ще бъде представена новата кандидатура открито публично гласуване, в които всички регистрирани потребители на уебсайта ще могат да участват и да се състезават за допълнителни награди.

Церемонията по награждаването ще се проведе в средата на декември в Санкт Петербург с участието на експертния съвет и журито. Победителите в ADD AWARDS 2018 ще получат специални ценни награди от спонсори и партньори на наградата. Но главната награда е.. престижната статуетка на победителя в тазгодишното издание на наградите ADD 2018 за първи път ще бъде изработена от Български дизайнер в сътрудничество с KARAT. Статуетката символизира най-новите технологии, прогресивните материали и съвременния дизайн.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Какви са условията и критериите за наградите за добавяне през 2018 година? Каква е процедурата за кандидатстване и кой може да участва? Какви са значимостта и ползите от участие в това събитие? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари