...

Есенна сесия на Macef – 2013

Научете италианския начин на живот в Милано от 12 до 15 септември. Тук ще се проведе Международният салон за интериор Macef.

Уникалността на Macef- неговата всеобхватност. Представени са всички аспекти на интериорния дизайн: от мебели и лампи до тенджери и тигани, от духано стъкло и бижута до плюшени мечета и сувенири.

Изложението се провежда два пъти годишно, през зимата и есента, в изложбения център Fieramilano ( Rho );. Септемврийската сесия, която се провежда за 95-и път, посреща 1 500 изложители от почти 40 държави и 160 000 посетители. Най-много изложители – Италиански компании. Така че италианският дух е много силен на панаира, както никъде другаде. Водещият проект на Macef се нарича L'Opera Italiana. Той представя постиженията на най-добрите фабрики, запознава с традициите на занаятчийството и ви потапя в една истинска италианска атмосфера.

Шоуто продължава с други успешни проекти. В Creazioni очаквайте експериментален дизайн на границата на изкуството. "Истории за устойчивост" се фокусира върху околната среда и екодизайна. Opere d'arti е посветена на изкуството, художниците и художествените галерии. Negozio Incontro- изложение на нови идеи и технически иновации. Home Garden представя мебели и аксесоари за открито. И Macef Bijoux изследва тенденциите в дизайна на бижута.

Тази година Macef реши да се съобрази с нуждите на дизайнерската общност, като организира събитието седмица по-късно от обикновено. Всичко това е навреме, за да могат посетителите да посетят парижката изложба Maison&Objet ( 6-10 септември ) и след това да пътуват до Милано за пълноценно преживяване.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silvia Dimitrova

    Какви са били основните теми и постижения на есенната сесия на Macef през 2013 година? Подробности и информация за интересните събития биха били полезни. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари