...

ARCH София 2020

Международната изложба за архитектура и дизайн ARCH София, която тази година празнува 25-годишен юбилей, за първи път ще се проведе в комплекс "Гостиный двор" ( София, ул. Илинка 4 ). Дати на изложбата: 24-27 август 2020 г.

Мисията на проекта ARCH MOSCOW 1996-2020: Популяризиране на висококачествена съвременна архитектура и пространствен дизайн в обществото и на пазара.

Цели на проекта ARCH MOSCOW 2020: да покаже възможно най-широка панорама на актуалната архитектура и дизайн и да включи в обсъждането на това съдържание не само професионалистите, но и широката общественост, да представи политиката на града в областта на градоустройството и да представи международния опит и най-новите тенденции в развитието, строителството и образователните технологии.

Основната тема на ARCH София през 2020 г. е "Архитектура-" Изкуство". В рамките на тази тема са планирани редица тематични изложби:

  • Авторски изказвания на признати майстори на професията, представители на две различни поколения инсталация "ТАММЫР" Тотана Кузембаева и инсталацията "Преживявания" левен Аракелян и Хайк Навасардян ( Архитектурно бюро WALL ).
  • «Архитектурата в изкуството. Изложба на творби на съвременни художници, използващи в работата си образи на съвременната архитектура.
  • «archiGraphics». 7-и конкурс за архитектурна рисунка. Куратор: Ekaterina Shalina
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Какъв точно вид събитие ще се проведе в АРХ София през 2020 година? Бих искал/а да разбера повече за програмата и участниците. Къде мога да намеря повече информация и дали има вход за посетители? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари