Schneider Electric на BATIMAT RUSSIA 2019

Schneider Electric участва в едно от основните събития в областта на дизайна, иновациите, строителството и интериорните решения – BATIMAT RUSSIA 2019, където компанията представи ярко обновяване на моделната си гама.

Новият продукт на Шнайдер Електрик напълно отразява общата тенденция на изложението, което тази година се отличаваше с огромен брой цветове, ярки цветове и нестандартни решения. Нова гама луксозни продукти за електроинсталации Последователност 5 —е показан в раздела "Дизайн на обекта". Колекцията преосмисля традиционните форми и стилове на контакти и ключове, съчетавайки дългогодишни традиции с ултрамодерни решения, функционалност, надеждност и безупречна изработка.

Превключвателите и контактите на Schneider Electric оживяват в дизайнерското студио от Антон и Марина Фруктови Дизайн в куб, Наталия Шевченко, Алена Санаева, Олга Подолска, Мария Романова, Кирил Овчинников, Татяна Свиридова и много други.

Schneider Electric представи на BATIMAT RUSSIA системи за управление на осветлението в хотелски стаи, базирани на KNX- глобален стандарт за автоматизация. Решението на Шнайдер Електрик дава възможност за индивидуални "сценарии" и управление на осветлението с мобилен телефон. Schneider Electric снабдява хотели по целия свят със своите решения вече повече от 50 години, така че марката с право се нарича експерт в областта на технологичното оборудване и автоматизацията в хотелиерството.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Veronika Todorova

    Какви нови продукти ще представи Schneider Electric на изложбата BATIMAT RUSSIA 2019 и какви ще бъдат техните предимства? Бихте ли споделили повече информация за участието на компанията на тази изложба и каква е предстоящата им стратегия в Русия?

    Отговор
Добавяне на коментари