...

Какво да очаквате на Domotex 2018?

След четири дни работа международното изложение за подови настилки Domotex 2017 приключи. Каква ще бъде темата на следващата сесия??

Тази година 1409 изложители от 60 държави представиха своите продукти на Domotex 2017 на увеличена изложбена площ. Членът на управителния съвет на Deutsche Messe Андреас Грухов, който отговаря за Domotex, казва, че изложението е било особено популярно сред международната аудитория поради широката си гама от продукти.

През 2018 г. за първи път Domotex ще се фокусира върху ключова тема, обща за всички области и събития на панаира. Това е темата Уникален Youniverse, което ще бъде отразено в информацията за изложбата и директно на сайта на изложбата. Изложителите ще бъдат насърчавани да я включат в своите изложбени презентации и да я използват за популяризиране на продукти. Domotex 2018 ще предложи ново оформление на изложбата и оптимизирана структура на павилиона.

Новото оформление на изложбата отговаря на желанията на изложителите. Това улеснява изложителите да представят предимствата на своите продукти в сравнение с конкуренцията.

В бъдеще Domotex- ) водещото международно търговско изложение за килими и подови настилки в света ще се превърне в още по-ефективен барометър на тенденциите и източник на вдъхновение. Предоставяйки ефективна платформа, той осигурява идеалната среда за полезни бизнес контакти.


За повече информация, условия за участие, инструменти за планиране и актуална ценова листа посетете уебсайта на Domotex.


Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Какви новости и иновации можем да очакваме на изложението Domotex 2018? Какви нови технологии предлагат тази година? Чия продукция ще се представя и има ли някакви интересни събития или демонстрации, които трябва да не пропуснем? Ще продължават ли да бъдат актуални класическите подови настилки или се очаква появата на нещо по-ново и иновативно? С удоволствие бих искал да науча повече за това изложение и какво ни предстои.

    Отговор
Добавяне на коментари