...

Всичко за парфюми № 4711

Всичко за парфюми № 4711

Съвременните парфюмни магазини предлагат широка гама от продукти, сред които всеки може да намери аромат на вкус. Най-популярната маркировка за парфюм 4711 използва за този продукт и ще бъде обсъден в статията.

Всичко за парфюми № 4711Всичко за парфюми № 4711

Особености

През 1792 г. в Германия, Уилям Мюнс, син на известен банкер, основава къщата за пазаруване на Muelhens. Това беше тази загриженост, която се занимаваше с пускането на парфюм под формата на „Кьолн вода“ под номера 4711. През 1875 г. марката пусна Кьолн, който го донесе световната слава – 4711 Оригинален Eau de Cologne. Два век по-късно компанията пусна актуализирана, по-модерна версия на аромата, която също става бестселър.

Тайната на производството на формулата на този парфюм се съдържа в най-строгата мистерия. Според легендата, през XIV век, монасите на манастира „Св. Мери Новела“ в италианския град Флоренция са направени от ароматна вода, която се нарича „течност от Болоня“. През 1792 г. един от декартовите монаси ще бъде представен на Уилям Мюенс, водна рецепта като сватбен подарък. Един предприемчив млад мъж започна да прави парфюм с малки порции и след това значително разшири производството и увеличава състоянието му.

Всичко за парфюми № 4711Всичко за парфюми № 4711

От малка фабрика за парфюмерия № 4711 се превърна в завод за освобождаване на огромен брой разнообразни ароматни мелодии, които се превърнаха в задължителна тема на тоалетката на много жени и мъже в Германия. Оригиналът Eau de Cologne Cologne стана най-продаван продукт в линията 4711. В допълнение към обикновените граждани, миризмата е впечатлена и високопоставени служители, както и някои монарси. С течение на времето марката успя да заеме достойна място на световния пазар и да го консолидира.

За много поколения № 4711 тя принадлежеше на потомците на Уилям, но през 1994 г. марката бе продадена от гиганта в областта на козметиката и парфюмерията Procter & Gamble. По-късно германската компания Maurer & Wirtz я придобива, която до днес се занимава с дистрибуцията на продукти по света.

Всичко за парфюми № 4711

Обхват

Марката 4711 произвежда широка гама женски и мъжки духове. Помислете за най-популярните композиции.

Acqua colonia lemon & ginger

Глупазните аромат с цитрусови бележки е създадено през 2009 г. в сътрудничество с Porpuer Vincent Smaller. Духовете – Unisex се съдържат в издълбана бутилка с жълт етикет, който ясно дава да се разбере коя бележка ще бъде най-важното в този състав. Пресният аромат ще запълни деня с радост и оптимизъм. Мелодията се разкрива от лимон, грейпфрут, липа и цветни цветя. В сърдечната игра Бележки за джинджифил, Lychee и Neroli. Пълна композиция пикантни акорди на мускус и панета.

Цената на парфюмите е 700 рубли.

Всичко за парфюми № 4711Всичко за парфюми № 4711

Оригинален Eau de Cologne

Една и съща „одеколонска вода“, с която също започна историята на марката номер 4711. Мъжкият одеколон на фузера ще даде своя собственик на чар и самочувствие. Горните нотки са представени от сочен праскова, портокал, торт босилек, бергамот и лимон. В средната игра на пресен пъпеш, ароматен жасмин, лилия, цикламен и българска роза. Пълна мелодия на Пачули, ветивер, мускус, сандалово дърво, кедър и дъб мъх.

Цена на Кьолн от 2200 рубли.

Всичко за парфюми № 4711

Роза Eau de Cologne

Парфюмът е създаден през 2019 г. със сътрудничество с Parfumuer Alexander Calle. Дървен аромат в цветна рамка ще даде желание за болезненост и романтизъм. Отличен вариант за вечерна разходка през лятото с любим човек. Духовете са представени като UNISEX, но все пак те са по-подходящи за жени. Съставът се разкрива чрез нотки на мандарина, зелен чай и бергамот. Сърцето се играе от виолетовата, фрезия и роза, и завършване на мелодичните пикантни акорди на мускус и сандалово дърво.

Цената на тоалетната вода започва от 1500 рубли.

Как да изберем?

Закупуване на нови спиртни напитки, препоръчва се преди всичко да се определи типа. Сладките фунии или пикантните аромати са идеални за студения сезон, когато искате да се чувствате топло и комфортно. За лятото е по-добре да изберете нещо по-светло и по-свежо. Отличен вариант ще бъде флорален, плодове и естествени състави, които ще донесат свежест на горещ ден. Парфюм от клас Wood в оптималния избор за вечерните събития.

Професионалистите силно препоръчват да се въздържат от използването на собствения си аромат при закупуване на нов, както и крем за ръце и друга козметика с миризма. Тя може да събори рецепторите и парфюмът може да бъде неправилно възприет. Не правят бързи заключения. Парфюмите обикновено се разкриват постепенно и истинската миризма може да бъде оценена само след известно време.

Ако можете да излезете отвън и да оцените тоалетната вода във въздуха, тъй като наличието на огромен брой други продукти е предотвратяването на възприятието.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Todorova

    Защо парфюма с номер 4711 е толкова популярен и има ли конкретна причина за това? Има ли някаква специална формула или аромат, които го правят толкова уникален и желан от много хора?

    Отговор
Добавяне на коментари