...

Сад & # 187 + Ирина Шайк стана лицето на мода на списанието

Новият брой на гръцкото издание беше наречен човек след всичко (с английски език. „Човек, без значение какво“). Освобождаването е посветено на 2020 г., в корена на света. Като модели на корицата бяха поканени за снимане 3 момичета: Ирина Шайк, Джоан Малки и Candace Svenepol. Те перфектно разбраха обекта на освобождаване и се появяват пред читателите естествени.

Сад & # 187 + Ирина Шайк стана лицето на мода на списанието

Без търговия и Photoshop

Моделите, участвали за списанието, практически без грим и снимки не бяха обработени в Photoshop. Те се показаха така, както са: нежни и беззащитни преди проблемите, засягащи целия свят, но в същото време показаха вътрешната сила.

Моделите също така разказаха как е важно да бъдат активисти – това е силата, която всеки човек трябва да предприеме добри действия.

Сад & # 187 + Ирина Шайк стана лицето на мода на списанието

Такива дълбоки и чувствени снимки направиха фотографа Rovan Papier. Изглежда, че той успя да представи това, което иска. Моделите се появяват пред нас в новата светлина.

По-рано, руският модел разклащаше снимки в домашния стил: имаше uggs на него и нямаше грим. Феновете на това изображение наистина харесват, наричали се модела на най-естествения в света. Красивото може да бъде не само с грим и дрехи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Каква е вашата реакция на новината, че Ирина Шайк стана лицето на мода на списанието Сад?

    Отговор
Добавяне на коментари