...

Представете си идеал: Моника Белучи се наслаждава на феновете с нова сянка на косата

56-годишният Моника Белучи добър всеки ден! Много хора могат да завиждат на естествената й красота. Актрисата публикува нова снимка в Instagram и демонстрира перфектната фигура. На снимката тя е заловена в тениска, пълна с пола и нова сянка на косата. Нещастен!

Представете си идеал: Моника Белучи се наслаждава на феновете с нова сянка на косата

Отслабване и с нова сянка на косата

Може би една снимка е леко редактирана в Photoshop, но ние всички знаем, че Моника Белучи е една от най-красивите жени, папараците не е точно лъжа! За моментна снимка на актрисата, цветната тениска на Khaki с надпис „Управление на живота ви“ в синята пола за молив.

Образът на Кинодий ефективно подчертава съблазнителните си форми. Всички забелязали, че Белчи загуби теглото си, а също така направи нов нюанс на косата – цвета на зряла слива. За момент актрисата се съсредоточи върху очите си, тя се оказа много добре.

От подписа на картината стана ясно, че италианската актриса участва в благотворително събитие, укротително за католическа Коледа. Според плана на организаторите тениската става символ на изразходваните 2020 в борбата срещу рака на гърдата.

Представете си идеал: Моника Белучи се наслаждава на феновете с нова сянка на косата

Общите тениски бяха 10 000. Те също бяха разпространени на медицинския персонал и пациентите 14 „висококачествени здравни центрове“ в италианските региони. В подписа е написан: „В този труден период най-важното е да не спрете борбата срещу рака на гърдата!“

Феновете на новия образ на Кинодий харесват, много ентусиазирани коментари паднаха в нейния адрес. Много отбелязаха, че Bellucci измърмори.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anton Marinov

    Каква е тази нова сянка на косата на Моника Белучи и къде можем да я видим?

    Отговор
Добавяне на коментари