...

От победителя в конкурса за красота, една от момичетата хвърли короната на живо

Има неочаквани ситуации.

Шри Ланка проведе конкурс за красота сред омъжените жени.

Момичето, което преди това бе участвало в състезанието, но загуби, взе короната от победителя от 2021 г. и й даде друг участник. За случилото се Би Би Си.

От победителя в конкурса за красота, една от момичетата хвърли короната на живо

Остана без корона, но го върнах

Инцидентът се е случил в живота, когато се проведе церемонията по наградата „Мис Шри Ланка“. Победата беше получена от Пашпика де Силва, това просто не всички са съгласни с това ..

Лауреат 2019 е недоволен от избора на съдии. Каролайн Джури каза, че победителят не е женен сега, това означава, че не може да получи корона.

Тогава момичето хвърли корона от нея и даде друг участник. Човек може да си представи само, че в този момент тя се чувства … в резултат на това, победителят е без ценна награда и отиде в сълзи. Но по-късно тя все още е получила обратно короната – наградата е върната на организаторите на церемонията.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Zdravko

    Въпросът, който се очертава е: Защо една от момичетата реши да хвърли короната на живо?

    Отговор
  2. Ivan Georgiev

    Здравейте! Моля, има ли някакъв основателен повод или причина, поради която победителят в конкурса за красота, реши да хвърли короната на живо? Това действие може да съдейства ли за някакво по-голямо послание или причина? Моля, споделете повече информация, за да можем да разберем контекста и мисленето зад това необичайно действие. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари