...

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Често се възхищаваме на красотата на моделите, представляващи нови колекции от дрехи или нови автомобили, и в същото време не можем дори да не мислим за факта, че красотата или красивата е всъщност не съществува. Никога не е имал детство, дипломирането и първата любов. Източниците на модела красотата са неочаквано да стават .. Несъществуващи виртуални модели.

Наскоро новият посланик Рено се превърна в виртуална красота Лил. Тя управлява управлява автомобилите и уверява, че той обича да съществува в нашия реален свят.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Марките стават масово съгласни, че техните лица не живеят хора с техните капризи и претенции, брашно от слава и нужди, и роботи, виртуални инспектори, които не се болят, не изискват добавяне на такси, не разбиват стрелбата и са не стареене.

Имущество

Красотата е създадена не е майка с татко, но цялото студио на 3D моделиращи специалисти, специализирана в специални ефекти за филми и игри. Виртуалната красота преподава не само да публикува снимките си, но и да записват истории за Instagram. Сега тя е модерен блогър.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуватНереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Шей

25-годишният модел Shai се появи онлайн само преди три месеца. Тя твърди, че „мечтата на момичето за всеки“. Всъщност това е търговски проект с виртуална красота.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Лил Мишел

Той е изобретен в компанията Brud. С легенда, lil 19 години. И тя с право ще завижда на живи рови – повече от един и половин милион души са подписани в нейния профил. И всички, защото в допълнение към красотата, Лил е активен участник на фотосесии и записал собствен музикален албум.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуватНереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Полковник Сандърс

Да. Този сивокоси интелигентен старец в рекламата на KFC също е виртуален характер. Мрежата от FastFUD умишлено отказа да работи с живи модели, защото този нереален полковник им се струваше перфектния модел.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуватНереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Дагни и Брен

Известен модел, който дори има постоянно място на работа – вирусна моделна агенция за дигиталите. Тази организация буквално изложи целта, така че живите момичета да живеят в реалност, а на страниците и телевизионните екрани имаха повече виртуални инспекти.

Работи в една и съща агенция и друг известен модел плюс-размер – Бренн.

Нереалистични: 10 модела, които наистина не съществуват

Лиам Никуро

Първи виртуален човек на Япония. Създаден от 1SEC INC. Производителят реши да пренебрегне агенцията за цифрови модели и да постави за цел някакво малко, за да вземе и съчетава реалността и виртуалността. Вероятно филмът „Матрикс“ е силно вдъхновен.

При такива условия няма време да се отпуснете. Възможно е красива или красива, с която ще започнете кореспонденция в социалните мрежи, изведнъж не съществуват. И това вече е – перспективата за следващите години.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Zlatka Koleva

    Защо съществуват именно тези модели? Какво може да ни кажете за тях и защо са нереалистични? Може ли да ни предоставите повече информация или примери за други модели, които не съществуват? Защо е важно да узнаем за тях и какво може да научим от това?

    Отговор
    1. Kaloyan

      Тези модели е съществуват поради исторически, социални и културни причини. Те могат да бъдат нереалистични, защото често не вземат предвид всички възможни влияния и фактори, които могат да се отразят върху ситуацията. Например, някои модели може да предвиждат студени зими в региони, които обикновено са топли всеки сезон.

      Важно е да узнаем за тези модели, за да можем да разберем какво влияние могат да имат върху нашите решения и действия. Изучаването на нереалистични модели може да ни помогне да се научим да бъдем по-критични, когато анализираме информация и приемаме решения. Като разберем защо са нереалистични, можем да се поучим как да се справим с такива ситуации в бъдеще.

      Отговор
      1. Kalin

        Нереалистичните модели могат да бъдат полезни за нас, като ни научат да бъдем по-критични и да обръщаме внимание на всички възможни влияния и фактори при вземане на решения. Изучаването им ни помага да разберем по-добре влиянието им върху средата и обществото, както и да се подготвим за евентуални негативни последици. Важно е да не приемаме модели като абсолютна истина, а да ги използваме като инструмент за анализ и обучение за бъдещето.

        Отговор
Добавяне на коментари