...

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи – как и с какво да ги носят?

Модни изненади и понякога, които предлага, причинява недоумение. Например последната тенденция – Прозрачни чорапи за инструменти без определен формуляр. Те не са фиксирани на глезена и затова отиват в „акордеон“. Освен това, толкова по-гънки накрая се оказват, толкова по-стилни чорапи гледат.

Но вие можете да обичате дълга тенденция за дълго време на снимката, няма представа как да го приложите в живота.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

За как да използвате такива чорапи правилно, каза на израелския дизайнер и създателя на необичайните голф и чорапогащи Натали Коен.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

Тя съобщи, че безформените чорапи изглеждат много романтични и това може да обясни скоростта, с която основаването на гардероба започна да завладее феновете по света. Те са удобни, те могат да бъдат поставени с нови обувки, защото „хармоника“ може да предотврати неприятното триене на краката с нов чифт обувки.

Носенето им лесно – те са почти безтегловни, жената не ги усеща на крака, а в изображението такива чорапи носят лекота, нежност, елегантност.

Но от лекота до небрежност – една стъпка, предупреди Коен. И е важно да знаете как да носите такива модерни чорапи.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

Преди всичко Правилно подхождайте към избора на обувки. Tyule безформен чорапи допустимо да се носят с обувки, сандали, както и с умре и маратонки. Но чехлите не са най-подходящата двойка за такива чорапи.

Ако предпочитате сандали, изберете модела на каишката, която е фиксирана около глезена. И след това дуенето ще бъде най-грандиозно – усещането, че чорапите и сандалите са едно.

Формалните чорапи „акордеон“ са добри с сандали, отварящи пръстите си. Зашеметяващият ефект, според Cohen, може да бъде от комбинацията от чорапи и класически „лодки“.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

Къде да носите такова нещо, въпросът е често срещан. Устойчиви чорапи без форма са идеални за ежедневието и за парти. Ако те са бели, тогава можете да ги комбинирате дори с рокля за рани. Този сезон не трябва да се фокусира върху монофонични модели – в модните чорапи в плитки и големи звездички, украсени с пайети, в точки полка.

Общ фон на съвременната тенденция – пастел. Можете да изберете ярко жълти или сини чорапи, но в този случай те трябва да бъдат перфектни за приближаване на цветовата гама от дрехи.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

Формалните чорапи могат да се носят с поли, рокля, панталони, мостове и шорти. Немонументални дрехи и същите бели дробове, от фини и прозрачни тъкани.

Дизайнерът предупреди това Началото на носенето на безформени чорапи може да даде нови, напълно необичайни усещания, В крайна сметка, жените от детството са свикнали с чорапите на напълно различен формат. Но постепенно странното чувство минава и става много удобно.

И най-важното нещо – Възрастните ограничения за модерни чорапи не съществуват. Всяка жена, която обича лекотата и елегантността в образа, може да носи такова нещо.

Не под формата на делото: в тенденция безформените чорапи - как и с какво да ги носят?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Казват, че безформените чорапи са тенденция. Но аз не съм сигурна как да ги нося. Какво ще бъде най-подходящо за тях? Да ги комбинирам с плетени поли? Или пък с дънки? Моля, споделете вашите идеи и съвети! Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари