...

Днес най-умният певец Шакира празнува рождения си ден. Шакира навърши 44 години

Днес, на 2 февруари, един от най-ярките и умни певци навършиха 44 години. Певицата е родена в Колумбия и започва да се занимава с творчество за още 4 години – след това пише стихове. Тя се опита да пее от детството, но имаше много трудности по пътя към славата.

Веднъж според Шакира, тя, която е дете, дойде на прослушване в училището при хор, към което тя беше насочена към вратата с думите: „Носете като коза“. Но сега Шакира знае целия свят и перфектно изпълнява песни. Вероятно учителите биха искали да се извинят лично.

Днес най-умният певец Шакира празнува рождения си ден. Шакира навърши 44 години

Market Conquest

През 2001 г. Шакира направи известната песен „Винаги, където“, и постепенно започна да завладее английския пазар. През 2002 г. певицата получи латиницата „Грами“ и други еднакво важни награди за тяхното творчество.

За 2008 г. Шакира стана 4-ти най-висок платен певец в света и удари списъка на Fordes. През 2009 г. бе чест да изпълнява в откриването на президента Барак Обама с Ашер и Стиви се скитат.

Днес най-умният певец Шакира празнува рождения си ден. Шакира навърши 44 години

Малко хора знаят, че Шакира е признат за умни певици. Нейният IQ е 140 – много впечатляващи показатели! В момента певецът продължава да се занимава с обичан бизнес и участва в различни телевизионни предавания.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Veronika Todorova

    Наистина ли Шакира е най-умният певец? Тя има изключителен талант, но дали можем да я сравним с други изпълнители? Кой е вашият любим певец и защо?

    Отговор
Добавяне на коментари