...

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

Зимните цели и модерни, сънуващи да попълнят пролетен гардероб с актуални нови дрехи, са заинтересовани – кои модели на дънките ще бъдат в тенденция? Нашият днешен материал е посветен на такива любовници на деним.

Основни тенденции

Модни 2020 дънки имат следните отличителни характеристики:

  • Безплатно рязане+
  • Висока или средна форма (занижена разрешена с безплатен CRF)+
  • Равномерно оцветен хомогенен деним, без ивици, петна, пулп, дупки (да кажем обикновен разрез на едно коляно)+
  • Няма бродерия, апликации, кристали, пайети и подобни бижута.

Действителни модели

И ето списъкът на основните тенденции на пролетния летен сезон 2020.

  • Прави – директни качулки дънки. Универсален модел, полза и модни версии. Може да бъде съкратен (на глезена) и дълго.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Мама – Дънки прилепнали бедра и заострена книга. Визуално около бедрата, правейки силуета по-женствен. Идеален „Седнете“ на момичета с форма на ниско тип.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Slouchy или „банани“ – дънки със защита. Увеличете бедрата, спектакълът разпределя талията. С тях трябва да внимавате за ниските момичета с големи бедра.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Спокоен годен или „спокоен силует“. Ще се побере почти всичко, с изключение на тези, които не се нуждаят от допълнителна сума в долната част на фигурата.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Келш. Да, да, те се върнаха! Чанг от коляното е най-добре да гледате високо и тънки момичета, защото визуално добавя обема на границите. Хип хладен баланс Топ тип фигура. Моделите в пода, съчетани с обувки с висок ток, правят краката безкрайно дълго!

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Широк крак (широк модел). Скрий пълното скриване. Миниатюрните момичета от тях са по-добре да откажат, тъй като те изглеждат още по-ниски или да ги носят с пети.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Торбест (хартиена торба) – Пулд върху кръста. Подчертайте го, но също така добавете обем.

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

  • Мършав. В продължение на много години Jeans-skinnie не оставят гардеробите на нашите жени, въпреки че те са далеч от всички. Skinny 2020 е дънки от деним от деним с висока кацане. Носенето им препоръчва с обемна удължена горната част на свободното рязане (якета, качулки, жилетки, джъмпери).

Действителни женски дънки: пролет-летен сезон 2020

Така че сега имате представа за тенденциите на дънките на пролетта-лято 2020. Бих искал да отбележа, че какъвто и да е моделът, който сте в резултат, не забравяйте, че личният стил и ярка индивидуалност е много по-важен от следните модерни модове. Затова носете това, което ви харесва, а прегледите на текущите тенденции използват само за вдъхновение.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Какви са моделите и цветовете на дънките за пролетно-летния сезон 2020 година? Бихте ли препоръчали някакъв конкретен бранд или стил? Има ли някакви нововъведения в тази година, които трябва да имам предвид при избора на нови дънки? Благодаря предварително за отговорите!

    Отговор
Добавяне на коментари