...

Britney Spears се похвали с цената на новите обувки и опозоря

Дори най-отдадените фенове на американския певец Бритни Спиърс, които са готови за нея и в огъня, и във водата, Средата на идолската критика. Причината за това беше Похвали Бритни. Реши да сподели със световната информация за цената на новите си обувки, да накара обществеността да се вкарва и предизвика смущение.

Певицата му купи няколко обувки от легендарната френска марка Louboutin. Обувките са пришити от чиста змия кожа и стоят за шест хиляди долара. Певицата има успокояване, така че никога не поставяйте тези обувки.

Britney Spears се похвали с цената на новите обувки и опозоря

Поведението на певицата скандално. Феновете я укоряваха във факта, че тя подкрепя жестокостта на животните с всички сили и значителни пари, защото за няколко обувки са били лишени от живота на целия питон.

Непрементните фенове преброяват и посочват цената на обувките, особено ако считаме, че сред феновете на Бритни не са всички милионери и мнозина трябва да донесат краища с краищата, за да понесат поне някак да оцелеят. Много отбелязаха, че цената на облеклото и обувките – Именно точно това струва да се хвали, Нищо не деветдесет и в цената са напълно различни аспекти на човешката личност и живот.

Самият Бритни все още не е станал лопата от критици.

Britney Spears се похвали с цената на новите обувки и опозоря

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    се в социалните мрежи. Geralt от Ривия, Марек и Мерриган ги купуваха ли тези обувки, или скорошните откровения за личния й живот са просто начин да се отведе вниманието от истинските проблеми?

    Отговор
Добавяне на коментари