...

14-дневен експеримент: какви 2 литра вода на ден са способни

Можете също така да направите този експеримент!

14-дневен експеримент: какви 2 литра вода на ден са способни

Задача проста: пиете 2 литра вода на ден, за да повярвате, че всичко това е казано тук – вярно. Експериментът отнема само 14 дни – не се страхувайте, че е много и няма да се справите. Първите дни може да забравите да пиете вода (направете си напомняне), и след това свикнете.

Съдържание на статията

1 ден

В пробуждането, не бързайте да измивате – първо изпийте чаша вода с добавяне на лимонов сок. Това значително създава метаболитни процеси. Продължавайте да пиете вода през целия ден (най-малко 2 литра на ден).

2 ден

Ще научите, че пиенето на много вода преди лягане – неблагодарна професия. Най-вероятно, през нощта ще бъде трудно да заспите, и на следващата сутрин ще намерите лице подуване. За да не се зареждат бъбреците, най-добре е да се пие вода с малки порции.

5 дни

Ако правите всичко правилно (пийте 2 литра вода на ден), след това на ден 5 ще забележите подобряването на кожата, в допълнение, губите тегло. Вероятно истината помага за свободното място с лимон – метаболизмът се подобрява.

10 дни

Да ви се побере в деня 2 литра вода – вероятно сте трябва да изоставите честото използване на кафе и чай. Можете да бъдете сигурни, че тя ще се възползва само!

12 дни

На този ден най-вероятно вашият апетит се нормализира. Ако тичаш на остра и солена храна, а след това с въвеждането на вода, желанието да се яде такава храна ще изчезне. Ще бъдете по-добре да спите.

14 дни

Отидете до последния ден на експеримента, трябва да използвате за пиене на вода. Продължете в същия дух! Пиенето на 2 литра вода на ден, състоянието и кожата ви ще се подобрят – не е ли толкова подобно?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    да направят за тялото и здравето ни? Какви са потенциалните ползи и рискове от понижената консумация на други напитки? Едва ли водата е отговорът на всички наши нужди за хидратация, така че съм любопитен да науча повече за тези десетки коментари, че водата може да помогне за подобряване на настроението, кожата, енергията и много други. Можете ли да споделите личен опит или научни доказателства?

    Отговор
Добавяне на коментари