...

Кожух 2021

Кожух 2021

Изборът на стил и есенно изображение, много жени ще трябва да морално палто. Основната характеристика на този модел е дължината и сбитостта. Що се отнася до производството на всяко палто, естествените и смесените тъкани се нанасят в кожух, с широка цветова линия и опции за декорация.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Особености

Спиране на избора си на такъв модел на палто, трябва да се има предвид, че козината е далеч от всички. Благодарение на характеристиките на кроя, такъв слой дава обем в областта на гръдния кош и като цяло прикачва „младежи“.

Кожухът му дава строго и бизнес отношение.

Кожух 2021

Ярък представител на кожуха е класически Редингтън – двугулиран модел на фигура, наподобяваща удължено яке или камизол, сутук. Редингтън нарича друга „палто на бизнес жена“. Се различава в отлично рязане, ограничаване на части и цвят. Универсален вариант за уверени и стилни жени.

Днес Редингтън излезе в различни интерпретации: претоварена талия, леко разширяваща се от колана на подгъва, специален разрез на портата и ръкавите, както и в гърдите и талията.

Кожух 2021

Модели

Водещите дизайнери предлагат двойно гърди, отвъдморски опции, монтирани опции с колан, разширяване на книгата на модела, с миризма, с отложена или шейна яка, с багажник.

Като правило, кожух се придържа към класически стил. Последните тенденции в модата предлагат якета якета в смесването на класики с различни стилове – с военачалници, романтици и използване на Eduetov.

Специално внимание при палтото за заслужават подробности за кроя и финиш. Това може да бъде наличието на обемни бутони, контрастни светкавици, наличието на джобове, натъртвания или оръжия за маншети, еполетки и пелерин. Всичко това дава допълнителен чар и прави максималния фокус върху изображението.

Кожух 2021

Дължина

Кожухът е съкратен, дължина като класическо яке. Отговарят на моделите замърсявания, широко рязане и дължина до средата на бедрото. Директната версия на кожуха може да бъде в разширената версия над коляното.

Важно е да изберете дължината на кожуха за вашия тип форма. Някои модели могат да „шокират“ или да дадат обем на вашия силует.

Кожух 2021

Модни тенденции

Козината се счита за практичен предмет на женския гардероб за всеки ден. В якета на модния палто на прост нарязани, модел на залушаване, опциите са близки до мъжки костюм. Въпреки сбиването и сдържаността си, кожухът особено подчертава женствеността на изображението и нестабилността.

Компетентната селекция на аксесоарите и цветовата сянка ще направи вашето изображение неустоимо.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Цвят

Цветовото разнообразие от якета якета ви позволява да спрете избора си не само обичайните класически цветове, но и да направите светло образец от такъв слой.

Интересно е да се погледне палцките в цветовете на меландите, наподобяващи плетеното нещо.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Производителите няма да бъдат запечатани върху цвета на кожуха – ако сте любител на естествените нюанси, тогава палтото на бежово, пясъчно, горчица цветя ще бъде отличен избор. Ако сте романтична и любов свежа и пастелна гама, тогава ще се почувствате свободни да вземете нежно розово палто, синьо.

Не се страхувайте от ярки сочни цветове – съвременните тъкани са практични в грижи и са предназначени за ежедневно носене.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Монохромни варианти на сочни нюанси на тухлени цветове, лилаво и синьо покритие, жълт цвят, цвят на червеното вино са от значение. За разглеждане на практичността на комбинацията в други детайли на гардероба можете да изберете универсални цветове: черно, сиво, синьо, бежово, кафяво.

Кожух 2021Кожух 2021

Какво да облека?

Универсалното сателитно яке ще бъде панталони (стесни, прави), дънки, както и панталони с дължина 7/8. Ризите, тениски, класически или бизнес стил блузи, водолази, перфектно съчетани с покритие на шнурове.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Допуска се, ако ръбът на блузата или блузата леко изглежда леко от подгревателите на кожух, ако палто на съкратена версия към колан или по-къса. Но само малко, тъй като стилистите твърдят, че по принцип дрехите от палтото не трябва да изглеждат.

Кожух 2021

Обувките с покритие хармонично гледат към глезените и всички неща на петата или обувките на плоска подметка, мокасини и къси обувки. Дайте елегантност на слама копринена носна кърпичка.

Полите с къса кожух трябва да съответстват на вик – ако козината е директна, тогава полата е права +, ако покритието на а-силует, тогава полата разширява книгата.

Кожух 2021Кожух 2021

Чанти са подходящи за дискретен дизайн, малък. Дълги дръжки са добре дошли, могат да бъдат на метална верига и метални декор елементи. Чантата трябва да съвпада с пътя и не плъзнете цялото внимание.

Якето на палтото е идеално подходящо като обемни трикотажни шалове и мивки

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Основното нещо не е да се пренареждате с избора на аксесоари. Така, най-новите тенденции диктуват да носят кожух в стила на „opreliza“ без претегляне на изображението в областта на шията. Тази опция изглежда най-изгодната и прикрепена усъвършенстване. Като друго добавяне, къси кожени ръкавици, кратки декорации от метал, часовник на китката и t.Д.

Козината на якето е комбинирана с почти всички неща от класически стил, най-важното е да се съобразят с съотношението и цветовата хармония.

Кожух 2021Кожух 2021

Зрелищни изображения

В модерния сезон 2016-2017 г. е дадено специално място. Как са тези модели, които никога не са от значение, в които елегантността и подложките се усещат едновременно.

В тенденция, ярки и монофонични цветове.

Невероятно стилно прилича на пясъчно покритие от пясъчна дължина до средата на бедрото. В тандем с рокля на мохер от идентична сянка и шапка с широки полета, ансамбълът изглежда много женствен и елегантен. Добавете елегантни обувки на плоска подметка или ниска пета, и стилна просторна чанта – и изображението е готово.

Кожух 2021

Кожух „oversisiz“, син или розов цвят, и дължина на коляното или точно под перфектно съчетани с съкратени гаджета дънки. Пуловер под такава палто умишлено просто рязане, без порта. В допълнение, капачка на голям приятел и удобни ботуши на глезена на дебела пета.

Кожух 2021

Опциите за клетки никога не излизат от мода. В случай на кожух, перфектно допълват тази опция за бели прав дънки и класически лодки на нисък ток.

Кожух 2021

Универсалната кожутин кожух на сива класическа рязане и дължина точно под кръста изглежда страхотно в комбинация с многостепенна пола или дължина на рокля над коляното. От обувките трябва да дадете предпочитания на обувките или ботушите на петата. И ако добавите ярък насипни шал на шията, тогава такъв модел не може да се носи.

Кожух 2021

Редингтън (двугулиран модел до дължината на коляното) с порта или багажник, лесно се комбинира с класически бизнес костюм и спортни обувки. Добавяне на правоъгълен съединител или портфейл за документи към изображението, Редингтън ще даде доверие и бизнес шик.

Предимството на Редингтън е нарязано на фигура, защото не се допускат многослойни дрехи.

Кожух 2021

Кожухът ще се превърне в незаменим обект на вашия гардероб, ако водите активен и бизнес начин на живот. Такъв модел е в състояние да даде увереност, подчертава женствеността и красотата.

Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021Кожух 2021

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nina Petrova

    Има ли някаква информация за събитието „Кожух 2021“? Каква е темата на това събитие? Какъв формат ще има – дали ще се провежда онлайн или на място? Има ли програма или списък с говорители? Моля, споделете повече детайли за това събитие, за да мога да се информирам и да участвам при необходимост.

    Отговор
Добавяне на коментари