...

Пола кутия 2021

Пола кутия 2021

Суичърите и пуловерите са просто необходими в извънзезона. Най-често ги носим с дънки или панталони, но такава комбинация изглежда доста побой и обикновен. Опитайте да поставите риза с пола – и външният ви вид незабавно се трансформира.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Под мениджърите в представянето на мнозинството са не само плети трикотажни пуловери, но и блузи, жилетки, всякакви блузи. Нека да разгледаме най-успешните комбинации.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Какви поли и суичър са комбинирани?

Към всяка пола, като всяка суичър, можете да намерите своя двойка. Не знам какво да изберете? Дават предпочитание на пола на молив, която завършва точно под коляното, защото е комбинирана почти с всяка езда.

Ако имате красиви крака, които не искате да се скриете, не пренебрегвайте остатъчното правило. Колкото по-къса пола, толкова по-затворен трябва да бъде вашето яке. В противен случай изображението ще изглежда твърде предизвикателно, ако не се казва в вулгар.

Нека помислим по-подробно различните модели по пола и да научите как да изберем подходящи комбинации.

Костюм

Костюм, състоящ се от една и съща суичър и поли, изглежда женствена и стилна. Можете да изберете яке или блейзър, жилетка или бомбардировач, като по този начин сте получили много интересен образ.

Популярни комплекти от трикотажни, памук и коприна, които са подходящи за топъл сезон. Такъв костюм може да се носи за работа, проучване, ходене или дата, той ще ви помогне във всяка ситуация.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

В студения сезон изберете трикотажни костюми, които ще позволят дори зимата да остане женственост. Разбира се, полата от преждата далеч от всички, защото добавя няколко допълнителни килограма. Но момичетата с добра фигура могат да вземат този комплект за услуга.

Пола кутия 2021

Що се отнася до Leson, оптималното решение ще бъде прикрепено дъно и обемния връх. Ако искате да подчертаете талията, направете суитчър в полата или използвайте тънка каишка.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Как да изберем комплект поли и суичър?

С претоварена талия

Пола с претоварена талия изглежда перфектно с монтирани пуловери, които дори могат да бъдат хранени вътре. Също така красиво погледнете хлабавите блузи, които помагат да се съсредоточат върху тънката талия.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Пухкава пола

До великолепната пола също си струва да изберем монтаж пуловер. Също така красива ще изглежда и полуразбиращите модели, които струват вътрешността на полите. За да получите стилен образ, играйте контрасти. Носете монохромна неутрална пола с ярко езда.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Молив

Както вече сте разбрали, полата на молив е комбинирана с почти всякакви суичър, които могат да бъдат избрани в нейния тип форма. Те могат да бъдат насипни, монтирани и полу-ограничени, съкратени и дълго. Отгоре можете да опитате строга моста или блейзър.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

На кръста

Полата на кръста ви позволява да регулирате всякаква форма, да го направите по-женствен и пропорционален.

Пола кутия 2021

В зависимост от стила на полата, можем да го носим със свободни или монтирани блузи, които си струва. По този начин, подчертайте кръста си и направете хапката по-съблазнителна.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Дълга пола

Дълга пола, независимо от стила, леко леко. Правилно избран за разрез ще ви позволи да стесните талията и леко да издърпате силуета.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Ако изберете великолепна пола, дайте предпочитание на върха в стила на минимализма. Подходяща за монтирана блуза с къси ръкави или без него, на които можете да нарисувате съкращение.

Пола кутия 2021

За директни поли, напротив, подходящи пуловери с къдрици, къдрици и всеки друг обемни декор.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Къса яке и пола за молив

Най-често срещаната опция, която е идеална за бизнес среща или друга ситуация, в която трябва да изглеждате елегантно. Дървените полии подхождат собственици на всеки тип фигура.

Пола кутия 2021

Якето може да бъде монтирано или обемно. Но ако имате някакви проблеми, по-добре е да изберете първата опция и отгоре, за да носите блейзър, жилетка или удължено яке, което ще им помогне да прикрият и да удължат силуета.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Пуловер и пола като рокля

Единият костюм, състоящ се от поли и суичър може често да се приема за стилна рокля. Това е особено вярно за комплектите, състоящи се от пуловери от баските и моливната пола. Кошницата покрива колана на полата, поради което изглежда, че това е солиден продукт.

В други въпроси може да се постигне същия ефект, криейки кръста с широк колан или лента. Такова облекло е идеално за тържествено събитие, ако нямате възможност да отидете в роклята.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

За пълен

  • Пълни момичета почти с всякакъв вид фигура, перфектно подходяща пола-молив. Изключенията са дами с фигурата „обърнат триъгълник“. Може да се носи с разпалваща блуза, удължена с риза или туника. Ако искате да запълните отгоре, носете удължен жилетка отгоре.
  • Полагодишната година е подходяща за почти всички, с изключение на „круши“. Носенето му с мек надолу по течението и обувките с висок ток.
  • Полата на A-силует отива без изключение от всички! Особено красива на ловите ленти приличат на стил с претоварена талия. Носенето му с монтиран кон, така че да не се прави фигура твърде обемна.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Материали

Дънков плат

Денимната пола никога не излиза от мода, тя изглежда страхотно с различни блузи с всякаква дължина. Съответни мини поли, деним поли, моливи и дълги заклани модели, така че всяко момиче може да избере стил на своя вкус.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Кожа

Кожени поли, върнати преди няколко години, и сега няма да напуснат модерния олимп.

Пола кутия 2021

Кожените поли ще изглеждат чудесно както с пуловер за обем, така и с монтиран пуловер, така че можете да експериментирате всеки път с изображения.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Матрица

Полите на Fatina са невероятно популярни! Вярно е, че много момичета са решени, за да ги носят само за да влязат в светлината. Напразно, защото пакетът по полата може да бъде въведен в ежедневния гардероб, ако го носите с пуловер или стилно яке. Завършете изображението без пета обувка, за да получите удобен и практичен образ.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Популярни цветови комбинации

Черен

Черната пола универсална, можете да я комбинирате с всяка езда. Най-печелившите комбинации са черни с червено, бяло, жълто. Те ще направят вашето изображение светло и запомнящо се.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

White

Бяло, като черно, комбинира с всички цветове. Ако направите бизнес поглед, дайте предпочитание на черния връх, вземете много стилен образ. Ярки наситени цветове са подходящи за всеки ден – жълто, червено, синьо, оранжево, синьо, зелено.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

Син

Синьото е красив и благороден цвят, който отговаря на всички, най-важното – вземете нюанса си. Той е идеално комбиниран с бял, сив, жълт, червен, розов. Тези цветове и техните нюанси помагат на синьо, цвят да събуди ярки цветове.

Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021Пола кутия 2021

червен

Днес червените поли са много популярни. Те се комбинират не само с бяла или черна езда, но и помагат да се създаде модерен вид в стила на цветен блок. Носете го със син, зелен или жълт пуловер и ще изглеждате подходящи и стилни.

Пола кутия 2021

Зелено

Зелената пола ще хареса онези момичета, които просто започват да се познават с цветни неща. Тя изглежда ярка, но не поразителна. Носенето му може да бъде покрито с бургундско, червено, жълто, сиво и бяло. Също така обърнете внимание на модерния печат на леопард.

Пола кутия 2021

Зрелищни изображения

Стилен градски вид. Кратък карирана пола, бургундър надхвърля пуловер, малка торба и сиви обувки на нисък ток. Акцентът на изображението дава сива шапка, която е необходима в извънзезона.

Отиди на партито? След това обърнете внимание на този шик общ черен поглед. Черни пуловери с дълъг ръкав, буйни къси пола, плътни чорапогащи и обувки. Образът се допълва със слънчеви очила и масивна златна верига.

Не може да избере сватбена рокля? Може би ще трябва да направите своя по-шик съд за съдба и бели пускания, които ще играят ролята на изискан лаконичен връх в стила на минимализма. Такива нетривиални комбинации са много популярни днес, така че си струва да се обърне внимание на този вид.

Ако сте приятелка на булката или просто поканени на сватба, тандем буйни поли и суичър ще бъдат подходящи и за вас. Дават предпочитание на леки приглушени тонове, но откажете бяло да не е като булка. Добавете изображението с масивна огърлица и лодки с висок ток.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kiril Petrov

    Какво представлява „Пола кутия 2021“? Еднополов бар или място за съхранение на поли? Моля, разяснете!

    Отговор
Добавяне на коментари