...

Трансформации Дизайн Маями – 2012

Панаирът за съвременен дизайн и изкуство Design Miami приключи своята работа на 9 декември.

Емблематичният форум всяка година привлича почитатели на дизайна и колекционери. Тук се връчват престижните награди "Дизайнер на годината" ( награда "Дизайнер на годината" ) и "Дизайнер на бъдещето" ( Награда "Дизайнер на бъдещето" ). Водещи архитекти и дизайнери, водещи марки от цял свят и световноизвестни дизайнери искат да представят проектите си на изложението Design Miami, което включва няколко обекта.

Fendi представи проекта си на Design Performance. Това е част от изложбата, в която дизайнерите могат да демонстрират процеса на изработване на предмети. Естетиката на Fendi е илюстрирана от белгийския дизайнер Maarten de Ceulaer ( Maarten de Ceulaer ) майстор занаятчия и любител на естествените материали.

Де Келар използва емблематичните кодове на етикета Fendi. По-специално, Pequin – раиран материал, който Fendi използва от 1983 г. насам за чанти, аксесоари и други артикули.

Резултатът е многоизмерно пространство. Тя е оформена от различни кожени ленти. Тя е удобна и дава възможност на окото да я улови.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Petrov

    Моля, имате ли информация за Трансформации Дизайн Маями – 2012? Интересувам се от подробности за фестивала, какви събития имаха място, какви дизайнерски проекти бяха представени и дали има планове за повторение на събитието в бъдеще? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари