...

14 изключителни новости на Milan iSaloni 2013

Мебелното изложение iSaloni в Милано е най-важното събитие през годината за европейската и световната мебелна индустрия. Мебелното изложение в Милано е мястото, където дебютират последните тенденции и най-ярките нови продукти. Уверете се, че не пропускате нищо.

От 16 до 19 октомври в София се проведе Миланското мебелно изложение – най-важният панаир за мебели в Европа iSaloni WorldWide София 2013. Тази година в изложението участваха 557 компании от Италия, Белгия, Франция, Германия, Нидерландия и Испания, както и 19 водещи Български и италиански списания за дизайн и интериорен дизайн.

Изложбеното пространство беше пълно с колекции от предмети на интериорния дизайн, представени за първи път, както и с много интересни неща, които бяха показани на пролетната сесия в Милано. Ако не сте успели да посетите Милано тази година, предлагаме ви да се запознаете с нашата селекция от най-интересните и забележителни неща, представени от водещите фабрики.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Какви са 14-те изключителни новини, които бяха представени на Milan iSaloni 2013? Бих искал/а да науча повече подробности за събитието и за това какви страхотни новости може да намерим в него. Учудвам се какъв ще бъде следващият Milan iSaloni и дали ще продължат да представят интересни и иновативни продукти. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари