...

таланти à la Carte 2016

Изложението Maison & Objet избра шестима лауреати, които ще станат таланти à la Carte 2016.

От 2 до 6 септември 2016 г В Париж ще се проведе следващата сесия на голямото изложение за дизайнери и архитекти Maison& Objet. На всяка сесия изложението по традиция дава възможност за изява на шест изгряващи звезди на дизайна, които могат да представят работата си пред професионалисти от цял свят. Този път шестима млади френски дизайнери ще имат възможност да споделят своята творческа вселена в специално обособено за тях пространство в зала 7.

Maison& Objet покани дизайнерското бюро Ateliers de Paris да отпразнува 10 години съвместна работа. Les Ateliers de Paris, инкубатор на град Париж и основен участник в творческите професии, подкрепя професионалисти в областта на изкуството, модата и дизайна. Като талант La Carte избра шестима лауреати, бивши и настоящи обитатели на Ателиетата в Париж. Това са AC/AL Studio, Charlotte Juillard, Pierre Charrié, Studio Monsieur, Désormeaux/Carrette, Julien Vermeulen.

Ако желаете да участвате в Maison& Objet 2016, регистрирайте се онлайн до 1 септември и да получите значка за 60 € вместо 70 € .

Прочетете повече за Maison& Objet 2016 прочетете тук.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stefan Dimitrov

    Каква беше реакцията на публиката и журито спрямо този проект, тъй като малко експерименти в областта на изкуството успяват да завладеят вниманието на хората? Има ли планове за продължаването на идеята и организиране на следваща серия от тази инициатива?

    Отговор
Добавяне на коментари