...

Предстои мебелно изложение в Милано 2017

56-ото издание на Salone del Mobile се провежда от 4 до 9 април в изложбения център Salone del Mobile в Ро, Италия.

Salone Internazionale del Mobile, който ще се проведе в Salone Internazionale del Mobile.. от 4 до 9 април 2017 г, Изложителите ще представят продукти, вариращи от мебели и осветление до интериор за работното място. Около 2 000 изложители ще се разположат на 200 000 кв.м. м . За професионалистите от бранша салонът ще бъде отворен всеки ден от 9:30 до 18:30 ч., а за широката публика – в събота и неделя.

Международният панаир на мебелите ще бъде разделен на три стилистични области: Classic, Design и xLux- секция на панаира, посветена на вечните луксозни стоки със съвременен привкус, която успешно стартира миналата година.

Паралелно ще се проведат две изложби: Международното изложение за светлина Euroluce ( в зали 9-11 и 13-15 ) и Международното биенале за интериорен дизайн Workplace3.0 ( в павилиони 22-24 ) както и на Salone del Complemento d'Arredo Мебелни аксесоари.

20-ият конкурс за млади дизайнери на SaloneSatellite ще бъде задължителна част от салона. Изложението ще се проведе в зали 22 и 24. Единственото събитие, което е неразривно свързано с изложението за мебели в Милано, ще се проведе отново тази година – пространство и интериор. В The Mall, в сърцето на миланския квартал Порта Нуова, проектът на Migliore+Servetto Architects ще представи покрития, подове, врати и довършителни работи.


Потърсете информация за Salone Internazionale del Mobile и подробности за регистрация на официалния уебсайт на панаира.


Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumen Ivanov

    Какво ще бъде темата на мебелното изложение в Милано през 2017 г.?

    Отговор
Добавяне на коментари