Ернесто Оняте на HÁBITAT Валенсия 2018

Hábitat Valencia 2018 ще се проведе от 18 до 21 септември 2018 г. в Испания. Дизайнерът Ернесто Оняте ще представи своите мебели от дърво в павилион 2, ниво 2, щанд 17.

"Можем да свалим изкуството от пиедестала, да го свалим от стената и да използваме. Това няма да попречи да бъде изкуство."

На снимката: дизайнерът Ернесто Оняте

Марката EO ще представи уникални мебели на дизайнера Ернесто Оняте, изработени от висококачествена твърда дървесина, на Habitat Valencia 2018. Неговите маси и столове са подходящи не само за ежедневна употреба, но и за произведения на изкуството.

Изкуството и функционалността са хармонично съчетани в тези обекти.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maya Angelova

    Който е прочел тази информация, моля да ми каже за какво става въпрос? Що е това HÁBITAT Валенсия 2018 и какво представлява участие на Ернесто Оняте в него?

    Отговор
Добавяне на коментари