...

ДЕН НА ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН-2022

На 3 декември Twinstore ще бъде домакин на ежегодния Ден на интериорния дизайн – събитие, което ще включва лекции на известни дизайнери, семинари, състезания и томболи, като същевременно ще предлага отстъпки за всички марки за интериорен дизайн, предлагани от галерията. Входът в галерията е безплатен.

Семинари

На приземния етаж на галерията на 3 декември в зала А ще се проведе уъркшоп за създаване на табла за интериорен дизайн от Юлия Лозовска. Авторът на най-креативната творба във всяка група ще получи подарък от партньора на събитието Weissgauff. В зала В От 12 часа ще бъдат отворени арт работилниците за деца. На първия етаж ще се проведе майсторски клас по коледна украса за дома от MebelArtGroup, и всички продукти в шоурума в този ден ще се продават с отстъпка. На първия етаж ще има и "дърводелска работилница" за всички, които се интересуват от дърводелската индустрия от представителя на завода Михаил Иванов.

Конкурси

Генерален партньор на INTERIOR DESIGN DAY Weissgauff – производител на бяла техника ще раздават подаръци на всички посетители в деня на събитието. Ще бъде възможно да спечелите награда, ако се регистрирате на уебсайта на Twinstore, за най-добър въпрос към някой лектор, за покупка, за творчески видеоклип от събитието и т.н.д.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumyana Dimitrova

    На Деня на интериорния дизайн-2022, има ли някакви подготвени събития или изложби? Бихте ли споделили повече информация относно тази важна дата за интериорните дизайнери? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари