...

Нови уреди Indesit на EuroCycle 2016

На изложението EuroCucina 2016 марката Indesit обяви уреди за вграждане за кухнята.

На изложението EuroCucina 2016 Indesit представи своята гама от кухненски уреди за вграждане с нови продукти като фурни, котлони, микровълнови фурни, аспиратори, съдомиялни машини. Дизайнът на обявената серия напомня за италианското наследство на марката, а иновативната технология улеснява максимално употребата й.

Ексклузивната технология Turn&Cook прави готвенето във фурната безпроблемно. Системата сама избира подходящата програма: само с едно движение на превключвателя се активира режим, който автоматично определя подходящата температура и време за готвене. Удобният индукционен плот има адаптивни зони за готвене за различни по размер и форма тенджери и тигани. Новата микровълнова печка предлага режими на готвене, размразяване и нагряване и е предназначена за потребители, които ежедневно са притиснати от времето си. Аспираторът лесно елиминира неприятните миризми, дим и други изпарения, които се образуват по време на готвенето Всичко е свързано с настройката на нивото на мощност.

Също така Indesit представя нов продукт от серията съдомиялни машини eXtra- Моделът eXtra Hygiene с функция BabyCare, предназначен специално за родители с малки деца. Съдомиялната машина Indesit eXtra Hygiene почиства и изсушава ефективно съдове и бебешки принадлежности благодарение на високата си скорост и икономичното използване на ресурсите. Високотемпературното пране осигурява по-добро почистване, което отстранява до 99,9% от замърсяванията. За щадящо съхранение, почистване и сушене на детски артикули, съдомиялната машина има специално проектирана подвижна кошница – Зоопаркът, която е с ярки цветове и изображения на животни. Дизайнът му позволява удобно поставяне на детски съдове в съдомиялната машина. Вътрешната повърхност на съдомиялната машина е изработена от неръждаема стомана без никел и пластмаса без бисфенол, което спомага за намаляване на алергичните реакции при децата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Rosen

    Какви са новите модели на Indesit, които ще бъдат представени на EuroCycle 2016? Бихте ли споделили повече информация за тези уреди и какви функции предлагат? Благодаря!

    Отговор
  2. Petya Marinova

    „Какъв е най-новият модел на Indesit, представен на EuroCycle 2016? Интересувам се от функционалността и иновациите на тези нови уреди.“

    Отговор
Добавяне на коментари