LG подобрява хладилниците си за IFA 2015

На изложението IFA в Берлин LG представя енергийно ефективни хладилници с нови функции.

На щанда на LG на IFA 2015 е представена гама от нови хладилници, проектирани с оглед на европейските клиенти. Моделите с фризер в долната част са с инверторен линеен компресор, използващ двигател с директно разреждане. Чрез намаляване на броя на точките на триене производителят е постигнал по-дълъг експлоатационен живот, по-ниски нива на шум и по-голяма надеждност на хладилниците. Те използват до 32% по-малко електроенергия и са с до 25% по-тихи от буталните модели.

Хладилниците са оборудвани с иновативната технология "врата във вратата" ( Врата във вратата ). Това е система с две вратички за бърз достъп до често използваните храни. Отделението за закуски и напитки от дясната страна може да се отвори отвън с натискането на един бутон. Подправките, сосовете, предварително нарязаните зеленчуци и други съставки за приготвяне на ястия се съхраняват удобно в лявото отделение, което може да се отваря с помощта на визуално скритата дръжка Easy Open. Двете отделения "врата във врата оборудвани с повдигащи се кошници Можете да регулирате височината на рафтовете по свое желание. При новите хладилници е премахната централната преграда и е намалена дебелината на изолационните стени, което позволява да се увеличи пространството за съхранение.

Студеният въздух се разпределя в камерите на хладилниците благодарение на технологията Total No Frost. Системата Multi Air Flow регулира равномерно вътрешната температура. Премахва неприятните миризми и поддържа нивата на влажност със системата за филтриране на въздуха Pure N Fresh. Запазва свежестта на плодовете и зеленчуците с функцията Moist Balance Crisper™. Някои модели разполагат с функцията Smart Diagnosis™. Когато възникне проблем, това помага на техника от кол центъра да извърши диагностика без посещение на място.

Прочетете повече  Hotpoint-Ariston прави закуска

Престижната награда за дизайн се присъжда на модели с фризер на дъното и врати от закалено стъкло. По-специално, наградата на LG за дизайн Red Dot 2014 беше присъдена на двукамерен хладилник LG със заоблен екстериор от закалено стъкло, снабден с удобен екран и хромирана поставка за бутилки вино отвътре.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Какви са основните подобрения по хладилниците на LG за IFA 2015? Има ли нови иновативни функции или подобрения в енергийната ефективност? Има ли различни модели и дизайни на разположение? Бихте ли ми препоръчали да разгледам тези нови продукти на изложението? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари