...

Пролетни резултати: CIFF-Office Show 2014

В края на март в Гуанджоу, Китай, се проведе един от най-важните търговски панаири в мебелната индустрия в Азия.

CIFF-Office Show- Най-големият шоурум в света за офис и хотелско обзавеждане – се провежда два пъти годишно и винаги се разраства и развива: тази година ще се проведе в Шанхай през есента на тази година.

Пролетната сесия на панаира ( 28 март- 1 април ) показа, че китайските производители следят отблизо световните тенденции в дизайна и технологичния напредък. Интересът към устойчивостта на продуктите значително се е увеличил, като компаниите подчертават наличието на екосертификати и широкото използване на естествени материали като дърво, филц и коприна.

Все повече компании си сътрудничат с чуждестранни, най-вече италиански, дизайнери и получават необикновени, модерни и конкурентоспособни продукти. Ярки цветове, удобни и ергономични офис кресла, модели, оборудвани със звук и светлина, интерес към дизайна на местата за сядане и удобните заседателни зали – това са основните характеристики на палитрата на Льо Корбюзие това бяха основните забележителности в изложбените павилиони.

Като цяло може да се каже, че тази година броят на модерните и леки дизайнерски конструкции преобладава над щандовете с традиционни офис шкафове и обемисти бюра в класически стил.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stefania Koleva

    Здравейте! Искам да попитам какви са били пролетните резултати от CIFF-Office Show 2014? Бихте ли споделили някои от най-интересните продукти или новости, които са били показани на изложението? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари