...

Десет измерения на Homi Milano 2015

Homi Milano се проведе в Милано от 12 до 15 септември, подчертавайки идеята за магазина на бъдещето.

Хоми Милано- Амбициозно изложбено начинание, основано на напълно нова идея, която да въплъти визията за магазина на бъдещето. Есенното събитие се проведе от 12 до 15 септември в панаирния комплекс Fiera Milano Rho. Гостите имаха възможност да посетят 10 ( сателитни зони ) свързани изложбени площи, представящи последните иновации в областта на дизайна и начина на живот на модерното, мултикултурно общество.


Повече информация можете да намерите на официалния уебсайт на събитието.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Georgieva

    Моля, мога ли да получа повече информация за „Десет измерения на Homi Milano 2015“? Каква е продължителността на събитието? Какво включва и какви са основните акценти? Има ли възможност за посещение за обикновените посетители или е само за професионалисти? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари